Başak Burcu salı gününe dikkat Hande Kazanova Haftalık Burç yorumları

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Başak burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında Başak burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Başak burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz. 

 Özgürlüğünüze düşkün yapınızla, ailevi konularda ya da kendiniz için yapmanız gerekenler hafta ortasına kadar daha fazla gündeminizde duracak. Salı günü Venüs, Balık Burcu’na geçiyor. İlişkilerden yana fayda sağlayacağınız bir dönem olacak. Sevdiğiniz insanla hayatınızda romantizm rüzgarları esebilir.  Çarşamba günü özel hayatınızda önemli bir seyahat ya da bir gelecek planı devrede olacak ve siz bu planı çok güzel bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Perşembe günü Merkür düzeliyor. Hem sevdiğiniz insanla yaşadığınız iletişim sıkıntılarını geride bırakacaksınız hem de daha önceden hayatınıza girmiş ve yeniden dönmek isteyen insanlarla ilgili konularda artık daha rahat kararlar verebilceğiniz bir dönem olacak. Taşınmayla ilgili konu ve olayları hızlandıracaksınız. Pazar günü enerji alanınız değişecek çünkü Mars burç değiştiriyor. Göz önünde olduğunuz ortamlarda enerjinizi kullanmaya başlayacaksınız. Güzel bir hafta olsun.

Kaynak: CevaplaTV

Günün Önemli Haberleri