Ay Terazi burcuna geçiyor

Günlük yaşamımızda eşitlik, adalet ve uyum arayışı artabilir. Diplomatik tavırlarla sorunları çözümlememiz daha kolay olabilir.

Demet BALTACI d-baltaci@internethaber.com

Bugün 25 Ocak Cuma... Venüs günündeyiz...

Ay sabah 07:02’de Terazi burcuna geçecek.

İlişkiler, ortaklıklar, diplomasi ve hukuk, güzellik, estetik, sanatsal konularla ilgilenmemiz de mümkün. Günlük yaşamımızda eşitlik, adalet ve uyum arayışı artabilir. Diplomatik tavırlarla sorunları çözümlememiz daha kolay olabilir.

Sabah saatlerinde Ay, Kova burcundaki Merkür ile uyumlu görünümde olacak. Zihinsel konular, iletişim, ve sosyal alanlarda hareketli ve verimli saatler geçirebiliriz. Yeni bilgiler öğrenmemiz, keyifli sohbetler yapmamız mümkün.

Bugün Koç burcundaki Mars ve Yay burcundaki Jüpiter arasında etkinleşecek üçgen açı ateş elementini kuvvetlendirirken bizim de enerji ve coşkumuzu arttırabilir. Neşeli ve iyimser hissedebiliriz. Spor ve fiziksel aktiviteler için uygun bir gündeyiz. Yeni deneyimler, girişimler, seyahat gibi alanlarda hızlı gelişmeler olabilir. Özgüven ve cesaretimiz artacağından kolaylıkla riske girebiliriz. Bu konuda temkinli olmakta fayda var.