Allah yanımızda

Bebek katili ve silah resimlerinin önünde Nevruz nedeniyle konuşanların “barış,” demelerine kızgınlığımı ve öfkemi saklayıp; güleyim mi yoksa çok mu güleyim bilemedim.

Mustafa Sadık İNCEDEMİR sadiki@internethaber.com

Bebek katili ve silah resimlerinin önünde Nevruz nedeniyle konuşanların “barış,” demelerine kızgınlığımı ve öfkemi saklayıp; güleyim mi yoksa çok mu güleyim bilemedim.

Konuşanlara zaten gülüyorum da, onlara inananlara inanın daha çok gülüyorum.

Gülerken de aklıma rahmetli Aziz Nesin geliyor.

“Az bile demişsin,” diyorum, “az bile…”

Gözü kan bürümüş katil bir terör örgütü başının resminin önünde barış ve özgürlük lafları kadar absürt bir durum yok ama ne yapacaksınız; ülkemiz böyle saçmalıkları çok yaşıyor.

Yaşamaktan öte bunların yaşanmasına bir şekilde imkân veriyor.

Sonuç ortada.

Üç beş kendini bilmez; dilin kemiği yok misali salladıkça sallıyor; karşısındakilerin Türk milleti, bu ülkenin de Türkiye olduğunu unutarak.

Ve bu milletin ne olursa olsun ülkesinin bölünmesine müsaade etmeyeceğini, bu uğurda da asla tükenmeyeceğini görmezden gelerek.

O bebek katilinin resminin önünde durdukları için bu günlerini ilerde çok ama çok arayacaklarını akıllarına bile getirmeyerek.

“Gün ola,” diyorum o yüzden bende, “gün ola…”

Elbet bu saçma özgürlüklerin arkasına saklanmış katillerin yenileceği, yenilirken sinsice kaçıp kaybolacakları ve yalancı barış laflarının gerçek yüzlerini saklayamayacağı günleri de göreceğiz.

Ve inanıyorum ki o günler yakın…

Çünkü Allah katillerin değil, yüreğinde vatan sevdası olanların yanındadır.

https://www.facebook.com/yazmasamolmazdi

https://twitter.com/yazmasamolmazdi

/msincedemir#