9 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı

Abone ol

9 Şubat Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Çekiliş sonuçları her hafta olduğu gibi bu hafta da milyonlarca vatandaş tarafından bekleniyordu. Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Sayısal Loto çekilişi MPİ tarafından gerçekleştirildi. İşte sonuçlar

9 Şubat 2019 tarihli Sayısal Loto sonuçları 21:15'te çekildi. Vatandaşlar heyecan yaratan çekilişi mpi.gov.tr adresinde yer alan Canlı Çekiliş butonuna tıklayarak öğrenebiliyor. Son çekilen Sayısal Loto sonuçlarına göre büyük ikramiye bir kişinin olmuştu. Peki bugün de büyük ikramiye sahibini buldu mu? İşte Sayısal Loto çekilişi sonuçları…

SAYISAL LOTO SONUÇLARI 9 ŞUBAT 2019 SONUÇLARI

9 Şubat Sayısal Loto sonuçları: 3 – 13 – 32 – 44 – 46 – 49

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Sayısal Loto çekilişleri her hafta Milli Piyango tarafından her Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılıyor. Çekiliş sonuçları ise aynı günün akşamı saat 21.30'dan sonra ilan edilir. 

İKRAMİYE İÇİN DİKKAT

Sayısal loto ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyenin ödenmesi çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Haliyle ikramiye ödenmez. 

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?


Sayısal Loto nasıl oynanır sorusunun cevabı basittir. Kendiniz numaraları seçip işaretleyebileceğiniz gibi oynamak istediğiniz kolon sayısını görevliye söyleyip otomotik olarak da doldurtabilirsiniz. 
Bundan sonra yapacağınız tek şey, ücretini ödeyip biletinizi teslim almak olacaktır. Sayıları kendiniz belirlemek istediğinizde, boş kupon alıp seçtiğiniz sayıların üzerlerini kalemle işaretlemeniz gerekir. 1′den 49′a kadar olan sayıların içinden sizin belirleyeceğiniz 6 adedini seçmek suretiyle toplamda 3, 4, 5 yada 6 adet doğru tahminde bulunmaya çalışırsınız.

SAYISAL LOTO'DA EN ÇOK KAZANDIRAN RAKAMLAR

Sayısal Loto kuponu dolduracak olanlar için bugüne kadar en çok çıkan rakamların istatistik bilgilerini derledik. Bugüne kadar yapılan çekilişlerde en çok çıkan 6 rakam şöyle;

38 rakamı 135 defa çıktı.
18 sayısı 134 defa çıktı
21 rakamı 134 defa çıktı
36 rakamı 129 defa çıktı
1 rakamı 128 defa çıktı
17 rakamı 126 defa çıktı. 

SAYISAL LOTO FİYATI?

Sayısal Loto’nun kolon bedeli 75 kuruştur. Birden fazla kolon işaretlendiği takdirde her kolon için 75 kuruş ekstra para alınır. Sayısal Loto'daki 6 kolonu da doldurursanız bilet fiyatı toplam 4 lira 50 kuruş tutuyor.

Günün Önemli Haberleri