9 Mart 2017 Süper Loto çekiliş sonuçları

Abone ol

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen ve her hafta Perşembe günü çekilişi yapılan Süper Loto sonuçları için yine heyecan dorukta.

Süper Loto'nun bu haftaki çekiliş sonucunu öğrenmeye artık saatler kaldı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günü çekiliyor.Süper Loto'nun devreden ikramiyesi herkesi heyecanlandırırken bu hafta şanslı kişi olmak istyenlerin gözü kulağı çekiliş sonuçlarında olacak.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin detayında yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz. 

Süper Loto Nasıl Oynanır?

Bir kuponda 6 adet kolon ve kolon başına toplam 54 adet sayı bulunur. Bir adet oynamak için bu sayılardan 6 adedi seçilip kalemle işaretlenir. İsterseniz kuponunuzu sen seç yöntemiyle terminale otomatik olarak doldurtabilirsiniz. Çoklu çekiliş işaretlerseniz aynı kuponu iki, üç yada dört haftalık oynayabilirsiniz.


Eğer otomatik olarak makineye doldurtmak yerine kendiniz seçerek oynamak istiyorsanız; Bir kolonda mevcut olan 1′den 54′e kadar olan sayılardan altı adedini seçip işaretlemeniz yeterlidir. Seçtiğiniz sayıların üzerini kalemle işaretlemeniz suretiyle toplamda en az 3 adet doğru sayıyı tutturmanız gerekecektir. İkramiyeler toplamda 3, 4, 5 ve 6 adet sayıyı doğru tahmin edebilen katılımcılar arasında paylaştırılır. Elbette 6 adet sayıyı tek seferde doğru tahmin edebilen katılımcı büyük ikramiyeye hak kazanır. Büyük ikramiye milyon liranın üzerindedir.

Günün Önemli Haberleri