17 Mayıs Türkiye Gündemi

17 Mayıs 2019 son 24 saat haber bülteni...

DHKP-C'li teröristin SIM kartından CHP'li vekil çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis'te yakalanan iki DHKP-C'li teröristin birinin üzerinden SIM kartın çözümlendiğini söyledi. Soylu, teröristin telefon trafiğinin incelendiğini ve bazı milletvekilleri ile önceden de görüşme yapıldığının tespit edildiğini açıkladı.

Binali Yıldırım: İstanbul'u bir numara yapacağız

Yıldırım, tüm mücadelelerin ülkeyi böldürmemek olduğunu belirterek adaylığıyla ilgilide İstanbul'u bir numara yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Saadet'ten İstanbul itirafı: AK Parti'ye biz kaybettirdik

Saadet'in adayının 120 bin oy aldığını söyleyen Damar, AK Parti'ye İstanbul'da seçimlerini Saadet Partisi'nin kaybettirdiğini ileri sürdü.

ABD'den Türkiye'ye büyük jest: Gümrük vergisini yüzde 25'e indirdi

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Türkiye'den yaptığı çelik ithalatına uyguladığı yüzde 50 oranındaki gümrük vergisinin yüzde 25'e indirildiğini açıkladı.

Yavaş'ın teklifi Meclis'ten geçti! Ulaşım ücretsiz olacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Vatandaşlar, dini ve milli bayramlarda toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlansın" teklifi Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Başkan Erdoğan'ın davetine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da düzenlenecek resmi törenlere katılacağını bildirdi.

Diğer Videolar