16 Mayıs Türkiye Gündemi

16 Mayıs 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan: Irak ile askeri iş birliği yapılmasına karar verdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Abdülmehdi ile yaptığı ortak basın toplantısında, "Türkiye-Irak arasında bir askeri iş birliği ve güven anlaşmasının yapılmasının isabetli olacağına karar verdik." dedi.

Meral Akşener, "Çok ilginç" deyip Erdoğan'ı eleştirdi: Aynısını yaşatıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Erdoğan, 28 Şubat'ta yaşadıklarının aynısını İmamoğlu'na yaşatıyor" ifadelerini kullandı.

DSP Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecek mi? Önder Aksakal bizzat açıkladı

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, 23 Haziran'da yeniden yapılacak İstanbul seçimlerinde CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'nun desteklenmesi konusunun parti meclisinde iki kez oylandığını ve reddedildiğini söyledi.

Binali Yıldırım'dan, İBB indirimleriyle ilgili açıklama

Binali Yıldırım, İBB'nin yaptığı indirimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "AK Parti'nin teklifiyle 2 gün içinde hayata geçen bu yeniliklerin inşallah devamı gelecek." dedi.

Angela Merkel'den skandal Türkiye ve AB açıklaması!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye ve yerel seçim ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye'nin AB üyeliği Artık olası değil

AK Parti İstanbul'da 39 ilçeyi araştırdı! Küskün seçmen için bakın neler yapılacak

23 Haziran istanbul seçimleri yaklaşırken AK Parti 39 ilçede tek tek araştırma yaptı. En çok küskün seçmenin olduğu ilçe Esenyurt çıkarken, AK Parti seçmenin gönlünü almak için yol haritası belirledi.

Diğer Videolar