BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,78
HABER /  SPOR

Amatör küme maçında arbede

Mersin'in Huzurkent beldesinde yapılan Mersin 1. Amatör Küme Play-Off yükselme maçı sonrası arbede yaşandı.

Abone ol

Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Huzurkent beldesinde yapılan Mersin 1. Amatör Küme Play-Off yükselme maçı sonrası arbede yaşandı. 4 futbolcu ile bir yönetici hafif şekilde yaralandı.

Huzurkent Mehmet Sarı Spor Tesisleri'ndeki Play-Off maçında Huzurkent Belediyespor ile TEDAŞ Spor karşı karşıya geldi. Zaman zaman sertliklerin yaşandığı karşılaşma golsüz sona erdi. Bu sonuçla TEDAŞ Spor, Mersin Süper Ligi'ne yükselirken, maçın bitiş düdüğü ile birlikte her iki takımın futbolcuları arasında arbede yaşandı. Tarsus'tan takviye olarak gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ettiler.

Olaylar güvenlik güçlerinin müdahalesi ile son bulurken, kavgada TEDAŞ Sporlu Hasan Göçmen, Mehmet Horoz ve Hasan Alan ile yönetim kurulu üyesi Durmuş Tüyben, Huzurkent Belediyespor futbolcusu Erdoğan Sarı, hafif şekilde yaralandı. Yaralı 4 futbolcu ve yönetici, Tarsus Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edilmelerinin ardından taburcu edildi.

TEDAŞ Spor Kulübü Başkanı Vedat Uzunbağ, maçtan sonra rakip futbolcuların kendi futbolcularına saldırdıklarını ileri sürerek, canlarını zor kurtardıklarını söyledi.