BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
HABER /  DÜNYA

Altın madalya için vuracak

Mersin’de yapılan 17. Akdeniz Oyunları’nda boks müsabakalarında Türk sporculardan Eren Demirezen, bu akşam ringde altın madalya için dövüşec...

Abone ol

Mersin’de yapılan 17. Akdeniz Oyunları’nda boks müsabakalarında Türk sporculardan Eren Demirezen, bu akşam ringde altın madalya için dövüşecek.
Boks Milli Takımı sporcularından Ali Eren Demirezen +91 kiloda ilk maçını bay geçerken, dün Faslı Mohammed Arjaoui ile maç yaptı. Rakibini yenip eleyerek final biletini alan Eren Demirezen, bu akşam İtalyan rakibi ile ringte kozlarını paylaşacak. Balıkesirli olan Eren Demirezen’in olimpiyatlarda finale çıkması ailesinde ve spor camiasında sevinçle karşılandı. Faslı rakibini eledikten sonra finalde +91 kilo Eren Demirezen İtalyalı boksör Cammarelle ile karşılaşacak. İHA’ya konuşan Demirezen, "Ülkem için ringe çıkacağım. Final maçında rakibimi yenip bayrağımızı göndere yükseltmek istiyorum. Herşey bitmiş değil, kazanmak için dövüşeceğim, Allah mahcup etmesin" dedi.

FİNAL MAÇI BU AKŞAM
Eren Demirezen’in hocası Resul Çiftçi de karşılarına çıkacak rakiplerini küçümsemediklerini ancak finali kazanıp şampiyon olmak istediklerini ifade etti. Demirezen’in Faslı rakibini yendiği maçın fotoğraflarını sosyal ağda paylaşan Resul Çiftçi, başarıya odaklandıklarını kaydetti. Öte yandan, Eren Demirezen’in final maçına çıkacağı karşılaşma bu akşam yapılacak. Saat 19.00’dan itibaren başlayan boks müsabakalarında ring saati siklet sıralamasına göre göre değişebiliyor. Eren Demirezen’in +91 kiloda İtalyalı rakibi ile çakıcağı boks maçının saati ise 20.30 sıralarında yapılması bekleniyor.
(İHA)