BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  GÜNCEL

Alo MHP ben Mehdiyim

MHP'nin çağrı merkezi "ALO 4446647 (MHP)", 2 yılı aşkın sürede yaklaşık 500 bin çağrıya yanıt verdi

Abone ol

Çağrı merkezine yapılan öneri ve şikayetlerin yoğunlaştığı konuların başında yardım ve iş talepleri ile hastane, barınma, burs ve rehberlik konularındaki istekler geliyor.

Kredi kartı borcu nedeniyle sıkıntı yaşayan bazı vatandaşlar, MHP'yi arayarak TBMM'de soru önergesi, yasa tasarısı teklifi verilmesini istiyor.

Ölüm tehditleri aldığını ve ormanda kaybolduğunu söyleyenlere yardım isteyenlerin yanı sıra mehdi olduğunu iddia eden vatandaşlar da MHP'yi arıyor

MHP'nin çağrı merkezi "444 6 647 (MHP)", 2 yılı aşkın sürede yaklaşık 500 bin çağrıya yanıt verdi. MHP'nin çağrı merkezini arayanlar arasında maddi yardım ve iş talep eden, ormanda kaybolduğu için yardım isteyen ve mehdi olduğunu iddia eden vatandaşlar da yer alıyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, MHP Genel Merkezinde 9 Mart 2011'de kurulan çağrı merkezine 444 6 647 (MHP) numarasından ulaşılıyor. 7 gün 24 saat hizmet veren çağrı merkezini, kurulduğu günden bu yana yaklaşık 500 bin kişi aradı. Çağrı merkezinin bir günde aldığı rekor çağrı sayısı ise 11 bin.

MHP çağrı merkezini arayanlar, genel başkanlık makamına, başkanlık divanı üyelerine ve diğer yetkili organlara ulaşabiliyor, partinin seçim faaliyetleriyle ilgili bilgi alabiliyor. 

KREDİ KARTI BORCU OLANLAR DA ARTIYOR

MHP'nin çağrı merkezine yapılan öneri ve şikayetlerin yoğunlaştığı konuların başında yardım ve iş talepleri geliyor. Taşradan gelen vatandaşlar, hastane, barınma, burs ve rehberlik konularında parti genel merkezini arayarak yardım istiyor. Bu talepler, milletvekilleri, il ve ilçe başkanlıkları ile irtibata geçilerek çözülüyor. MHP'nin çağrı merkezine yoğun olarak gelen bazı diğer talepler şöyle:

-Kredi kartı borcu nedeniyle sıkıntı yaşayan vatandaşlar, MHP'yi arayarak TBMM'de soru önergesi, yasa tasarısı teklifi verilmesini istiyor. 

-MHP'de gönüllü çalışmak istediğini çağrı merkezi aracılığıyla ileten vatandaşlar da il ve ilçe başkanlıklarına yönlendiriliyor ve partiye üyelik işlemlerinde yardımcı olunuyor.  

-Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden arayan bazı vatandaşlar ise MHP'ye oy verdikleri gerekçesi ile PKK terör örgütü tarafından tehdit edildiklerini ve köy koruyucularının kendilerine baskı uyguladıkları yönünde şikayette bulunuyor.

-Bazı vatandaşlar da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi tebrik etmek için arıyor.  

-Güncel konularla alakalı görsel ve yazılı basının MHP'ye sansür uyguladığını düşünün pek çok vatandaş da partiyi arıyor.

-Yerel seçimler öncesinde arayan bazı vatandaşlar da MHP'ye bölgede sevilen kişileri aday olarak görmek istediklerini iletiyor.

MHP'YE GELEN SIRADIŞI TALEPLER

MHP'nin çağrı merkezini arayan vatandaşların sıradışı talepleri de olabiliyor. Buna göre, çağrı merkezini arayan vatandaşlardan bazılarının istekleri şöyle:

-Giresun'dan MHP'nin çağrı merkezini arayan bir vatandaş, mucit olduğunu ve ölüm tehditleri aldığını belirterek yardım istedi.

-Hatay'dan arayan bir kişi de bir ormanda kaybolduğunu, MHP'nin kendisini bulmasını istediğini belirterek yardım talep etti. Vatandaş, Hatay il başkanlığına yönlendirildi.

-MHP'yi arayan bazı kadınlar, "aldatan kocalar" ile alakalı yasa tasarısı hazırlanılmasını talep etti. 

-"Mehdi" olduğunu iddia ederek çağrı merkezini arayan bir vatandaş ise MHP'yi desteklediğini ve her dönemde partinin arkasında duracağını dile getirdi.