BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

ALO FATİH! Haberiniz olsun tehlike büyük

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Başbakan Erdoğan'ın ses kayıtlarıyla ilgili sert açıklamalar yaptı.

Abone ol

İnternete düşen ses kayıtlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan’a ve Fatih Saraç'a  sert sözlerle yüklendi. Başbakan Erdoğan'a çağrı yapan Bahçeli: 'Şahsımın ne zaman ne kadar süre ile nerede ve nasıl konuşması gerektiğini bildirirsen senin gönlünü kırmaz sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Yeter ki sıkma canını. Bu kadar dert etme. Bize bir Alo demen kafidir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

İşte Devlet Bahçeli’nin konuşmasından önemli satır başları:

"ALO FATİH HABERİNİZ OLSUN TEHLİKE BÜYÜK"

Siyaseti kavga arenasına çevirenler milletimizin zamanından çalmıştır. AKP iktidarının elle tutulacak hiçbir yanı kalmamıştır. Başbakan siyasetinin tümünü kavgaya bağladığından tarihteki tüm kriz tellallarına taş çıkartmaktadır. Başbakan yine bu cümlelere dayanamayacak ve telefonla fatihe emirler yadıracaktır. Medyadaki adamları 24 saat çalışır vaziyettedir. Başbakan dünyanın neresinde olursa aslan parçaları onun için çalışmıştır.Buradan Fatihciklere sesleniyoruz ALO FATİH haberiniz olsun tehlike büyük, çünkü MHP sel gibi fırtına gibi geliyor.Bu nedenle yayınızımı derhal kesin ve ezile büzüle en kısa yoldan ulaştırın.

"BİZE BİR ALO DEMEN KAFİDİR"

Başbakana bir teklifte bulunuyorum madem üzüntüden Fatihlerini eziyorsun, gel bu işi çözelim. Şahsımın nerede ve nasıl konuşması gerektiğini bildirirsen sana bir güzellik yapmaktan çekinmeyiz. Yeterki sıkma canını, bu kadar çırpınma. Bize bir alo demen kafidir. 

Başbakan, şunu iyi anla ki bu ses kayıtları genel ahlaksızlığının daniskasıdır. Başbakan bizi ne kadar izlerse ne kadar örnek alırsa, o kadar çok şey öğrenecektir. Ancak kendisi ekranlardaki sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Başbakan nereye gitse gözü bizdedir. Ne yöne dönse bizi ve hayalimizi görmektedir geceleri bile adımızı sayıklamaktadır. Partimizi hedef alan faşizan sözleri gündeme bomba gibi düşmüştür. Sesimizin Haber teyyo kanallarında yayınlanması Başbakan'ı çileden çıkarmış, Fas'tan 'ALO FATİH'İ aramıştır. Medyanın köçeği ise haberimizi engellemiştir . Medyanın MHP'te uyguladığı sansür demokrasi cinayetidir, bağımsız basın anlayışının havaya uçmasıdır. Başbakan'ın moralini bozan medya çalışanları işlerinden edilmiştir.

"ÇAKMA BASIN KOMSRRİ OLMUŞTUR"

Başbakan kişi hak ve hürriyetlerine ket vurmuştur. Başbakan Erdoğan, Çakma basın komseri olmuştur. Anket simsarları Başbakanı memnun etmek etmek için bizden almış BDP'ye koymuştur. Biz iki Fatih'ten de insan suretinin çıkmayacağını öğrenmiş bulunuyoruz. 

Başbakan Erdoğan'ın MHP'den ödü kopmaktadır. Çünkü biz haklıyız çünkü biz Türekiye'nin öncüsüyüz. Hainlerin bizi sevmemesi doğaldır. Ancak unuttukları bir şey vardır . Milli irade hırsızlar medya zebanileri, medyayı istila eden çıkarcılar ister bizi görmezden gelsinler yok etmeye devam etsinler, MHP'nin dimdik duruşunu sular seller gibi anlatırız. Bunu herkes bilsin ki yapacağız. 

"HARAM YEMEK İHANET DEĞL MİDİR?"

Başbakan gerçeklerin açığa çıkmaması için ecel terleri dökmektedir. Yamuk işadamları da Başbakan Erdoğan'ın koruması altındadır. Başbakan rüşvetçilerin iktidarına kafa yormaktadır. Sayın Başbakan sorarım sana haram yemek ihanet değil midir? Devleti casuslara paralel yapılara emanet etmek ihanet değil midir? Rüşvetçi bakanların fezlekelerinin meclisten saklanması ihanet değil midir? Yazıktır bu millete yazıktır Türkiye'ye...

İNTERNET YASASI

İnternetin denetim altına alınması son günlerin en önemli konuşarından biridir.  Hükümet mahkeme kararı alınmaksızın doğrudan internetin düzenlenmesi yetkisi almıştır. İnternet erişimini baskı altına alan bu çağdışı kararın kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur. İzlenen yöntem arızalı ve kusurludur. Demokrasiden vazgeçmek, insanlığı askıya almakla aynıdır. Bu hükümetin çöküşü kaçınılmazdır. Sizler kanalıyla aziz milletime diyorum ki gerçeği bilecek kadar akıllı ve gerçeği söyleyecek kadar yürekli olamaktan başka şansımız yoktur. Başbakan milletin sabrını daha fazla zorlamamalı, hassasiyetiyle daha fazla oynamamalıdır.