BIST 9.537
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.489,04
HABER /  GÜNCEL

Alex Brezilya kulüplerini usandırdı

Fenerbahçe kaptanının geleceği konusundaki çelişkili ifadeleri Brezilya kulüplerini kızdırdı.

Abone ol

Ülke basını bir türlü net bir tavır ortaya koyamayan Alex’in döneceğine artık kimsenin inanmadığını yazdı.

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin Brezilya basınına dayandırarak verdiği haberde ülke basını, Sao Paulo ve Flamengo yöneticilerinin Alex’e bir çağrı yaparak “Gelmek mi istiyorsun, yoksa orada kalmak mı? Kararını bir an önce ver” dediklerini, yaşanan belirsizlikten sıkıldıklarını yazdı.

Lancenet gazetesi, bu iki kulübe dayandırarak verdiği haberinde, Alex’ten ne gitmek istediği takım, ne de Fenerbahçe’deki geleceği hakkında net cevaplar geldiğini, bu yüzden talipli yönetimlerin adım atma konusunda zorluklar yaşadığını savundu.

KAFA KARIŞTIRIYOR

Alex’in geçtiğimiz günlerde kendi web sayfasında “Brezilya’daki kulüpler ile görüşmelere başlayacağım” demesinin ardından fikir değiştirip “Sezon sonuna kadar kimseyle masaya oturmak istemiyorum” çıkışını sayfalarına taşıyan Elgloboesporte gazetesi ise, Alex’in döneceğine şimdilik kimsenin inanmadığını yazdı.

Brezilyalı oyuncunun sezon sonunda ülkesine geri dönme yolundaki düşüncelerinden sonra Flamengo, Palmeiras, Cruzeiro, Sao Paulo ve Curitiba kulüpleri bu futbolcu ile ilgilendiklerini duyurmuştu. Palmeiras Kulübü ise bir adım daha ileri giderek, Alex ile resmi görüşmelere başladığını açıklamıştı.