BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.295,61
HABER /  GÜNCEL

Aldatılan koca dehşet saçtı!

Eskişehir'de karısının kendisini aldatmasına hazmedemeyen eş dehşet saçtı...

Abone ol Eskişehir'de 31 yaşındaki A.A., eşi 26 yaşındaki A.Al. ile ilişkisi olduğunu öne sürdüğü ilköğretim okulunda hizmetli olarak görev yapan 27 yaşındaki T.K.'yi bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında 71 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan A.A., ilköğretim okulunda hizmetli olarak görev yapan T.K.'yı aralarında çıkan tartışma sonrasında 8 yerinden bıçakladı.

Ağır yaralanan T.K. yaralı olarak yakındaki evine gitti. Bekar olduğu belirtilen T.K., aynı evde birlikte kaldığı kişinin 112 Acil Servis'i aramasının ardından ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü.

Olaydan sonra ‘155 Polis İmdat’ hattını arayıp, bir akaryakıt istasyonunda suç aleti bıçakla birlikte polise teslim olan A.A. gözaltına alındı. A.A. polise verdiği ifadesinde T.K.'nin eşi ile 2007 Eylül ayından bu yana ilişkisinin olduğunu söyleyerek şunları anlattı:

“Eşim bana onunla ilişkisinin olduğunu söyledi. Bunun üzerine 2 ay önce eşimden ayrı yaşamaya başladım. Eşim de Kütahya'da oturan babasının yanına gitti. Ancak şahıs bana sürekli olarak cep telefonunundan mesajlar gönderiyordu. Beni rahatsız etmemesini söyledim. Olay günü yine cep telefonuma mesaj geçti.

Mesajda eşimin kendisinden başka bir kişiyle de ilişkisinin olduğu, bu kişiyi dövdüğü ve benimle konuşmak istediği yazıyordu. Ben de konuşmak istediği evinin yakınındaki yere gittim. Elinde bıçak vardı. Bıçakla bana saldırdı. Çıkan boğuşma sorasında yaralandı. Elindeki bıçağı atıp kaçmaya başladı. Ben de yerdeki bıçağı alıp bir akaryakıt istasyonuna giderek polisi aradım ve teslim oldum.”

Eşi ise ise T.K. ile ilişkilerinin olduğunu, ancak daha sonra ondan ayrıldığını söyledi. İlişkilerini eşine anlattığını da söyleyen kadın “Hem beni hem de eşimi rahatsız ediyordu. Eşim de ilişkimizi öğrendiği için benden ayrı yaşamaya başladı. Ben de Kütahya'da oturan babamın yanına gittim" dedi.