BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.439,00
HABER /  GÜNCEL

Albayrak'tan Mavi Marmara için şok itiraf!

Mavi Marmara kafilesinde bulunan Sinan Albayrak yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Abone ol

İsrail'in Mavi Marmara saldırısı nedeniyle özür dilemesini değerlendiren Sinan Albayrak, "keşke baştan mani olunsaydı, biz kaşındık, kendimiz gittik" dedi.

Mavi Marmara gemisiyle birlikte Gazze'ye giden ekipte olan oyuncu Sinan Albayrak, Mavi Marmara'nın gitmesine baştan engel olunması gerektiğini ifade ederek şöyle dedi:

"Burada devlet şunu yapabilseydi diyorum. Keşke buna başında mani engel olabilseydi"

BİZ KAŞINDIK

İsrail'in özürünü değerlendiren Sinan Albayrak, "Özür dilemesinin önemi nedir? Biz dokuz kişiyi öldürdük, özür dileriz. Tabii ki baktığınızda saçma bir şey. Burada devlet şunu yapabilseydi diyorum. Keşke buna başında mani engel olabilseydi. Ama biz kaşındık biz kendimiz gittik" dedi.

İşte Akşam Gazetesi'nin konuyla ilgili haberi;

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak eşi ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Mavi Marmara'da bulunan bir isim olan Sinan Albayrak, İsrail'in 9 kişiyi öldürdüğü için özür dilemesinin ardından ilk kez konuştu.

KEŞKE BAŞTAN GİDİLMESEYDİ

İsrail'in dünyanın gözü önünde bir müslüman ülkesinden özür dilemesinin çok önemli olduğunu belirten oyuncu 'Özür dilemesinin önemi nedir? Biz dokuz kişiyi öldürdük, özür dileriz. Tabii ki baktığınızda saçma bir şey. Burada devlet şunu yapabilseydi diyorum. Keşke buna başında mani engel olabilseydi. Ama biz kaşındık biz kendimiz gittik" dedi.

ŞEHİT AİLELERİ O ÖZÜRLERİ KABUL ETMEYECEKLER

İsrail Hükümetinin ödeyeceği tazminat ile ilgili olarak da 'Bunun sonucunda Gazze'ye olan amborgo kalkamayacaksa o şehid aileleri o özürleri kabul etmeyecekler. O tazminatın derdinde değiller. Tek dileğimiz Gazze'deki ambargonun kalkmasını sağlayacak mı ki nispeden sağladı.Yeni bir gemi çıkacak diyorlar. Bakalım göreceğiz' dedi.