BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,87
ALTIN 2.435,89
SPOR

Albayrak: Soyunma odasında kıyamet koptu

Galatasaray, Porto'ya 3-2 yenildi ama yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Maçtan sonra konuşan Abdürrahim Albayrak, 'Hocam ve ben bütün futbolcuları teker teker tebrik ettik. Alkış, kıyamet koptu soyunma odasında.' dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Porto'ya 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin ardından Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, yenilmelerine rağmen muhteşem bir futbol oynadıklarını, Fatih Terim ile berabere soyunma odasında oyuncuları tebrik ettiğini söyledi.

"MAĞLUP OLDUK AMA OYNANAN FUTBOL TÜM CAMİAYI MUTLU ETTİ" Yenilmelerine rağmen oynanan futbolun tüm camiayı mutlu ettiğini belirten Albayrak, "Mağlup olduk ama oynanan futbolun bütün camiayı mutlu ettiğine inanıyorum. Maçtan sonra soyunma odasına hoca ile beraber gittik. Çok güzel bir konuşma yaptı. Mağlup olalım ama böyle oynayın diye. Yenildik ama inanılmaz pozisyonlar kaçırdık, penaltı kaçırdık ama bugün eksiklerimiz olmamasına rağmen oynanan futbol herkesi memnun etmiştir. UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle