BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Alan'ın Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu

Falcao için girişimlerini sürdüren Galatasaray, Brezilyalı forvet Alan'ı bitirdi. Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Alan'ın Türkiye’ye geliş tarihi de netleşti.

Abone ol

Galatasaray'ın el sıkıştığı Brezilyalı golcü Alan Carvalho, transferi konusunda Guanghzou Evergrande yönetimine rest çekti. Galatasaray ile geçtiğimiz hafta yıllık 3.5 milyon euro karşılığında anlaşan Alan Carvalho, kulübü ile görüştü. Guanghzou Evergrande yetkilileri ile konuşan Alan, “Ben Galatasaray ile anlaştım ve gitmek istiyorum. Bu transfere izin verin” dedi.

TARİH BELLİ OLDU
Akşam'ın haberine göre; Çin Kulübü de Alan’ın transferine tarih şartı koyup ayrılığını onayladı. “7 Ocak’a kadar golcü transferini tamamlayacağız” diyerek bu tarihten sonra Brezilyalı’nın Türkiye’ye gidişine izin vereceklerini söylediler. 

HABER GÖNDERDİ
Brezilyalı golcü oyuncu bu durumdan Galatasaraylı idarecileri haberdar etti ve 7 Ocak’tan sonra İstanbul’a gelip imzayı atacağını bildirdi. En erken geliş tarihi ise 8 Ocak... 29 yaşındaki Alan bu sezon adeta gol makinesi kimliğine büründü. 22 maçta 27 gole katkı sağladı. Özellikle ceza sahası içerisinde rakipler için tam bir kabus.