BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50
HABER /  GÜNCEL

Akrep burcu neler bekliyor güneş tutulması etkileri 2021

Bugün gök yüzü olaylarından biri olan güneş tutulması gerçekleşecek. Akrep çemberi güneş tutulması saat 13.53'te gerçekleşecek. Türkiye'den izlenemeyecek olan güneş tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? Akrep burcu ve yükseleni Akrep olan vatandaşları neler bekliyor?

Abone ol

Gökyüzünde görsel bir şölen yaşatacak olan güneş tutulması bugün 13.53'te gerçekleşecek. Türkiye'den izlenemeyecek olan ateş çemberi güneş tutulmasının burçlara olan etkisi de birçok vatandaş tarafından araştırılıyor. Olayların etkisinin zamana yayıldığı güneş tutulmasının Yengeç burçlarına olan etkisi nedir, Terazi ve yükseleni Terazi olanları ateş çemberi güneş tutulmasında neler bekliyor?

Tutulmadan herkes etkilenirken daha yoğun etkiyi 7-13 Haziran, 9-15 Eylül, 6-12 Mart ve 7-13 Aralık doğumlular ile doğum haritalarında 19 derece İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarında önemli vurguları olanlar alacaklar.

Akrep ve yükselen Akrep burcunun etkileri:

10 Haziran'daki Güneş Tutulması para, yatırım, bankacılık konularını tetikliyor sevgili Akrep burçları. Bu konularda hayal kırıklıkları, son dakikada çıkan aksiliklere canınız sıkılabilir. Bu nedenle finansal konularda harekete geçmek için tutulmanın etkisinin bitmesini beklemelisiniz.