BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.301,76

Akrebi göstermek…

Şu ana kadar AK Parti içinden hem Aile bakanımızın hem de Başkan Adayımızın açıklamaları ile ilgili bir açıklama, bir tenkit, bir düzeltme gelmedi.

Bir insana yapılabilecek en güzel iyiliklerden birisi de ensesinde kendisini sokmaya çalışan akrebi gösterip onun zararlarından kurtarmaktır. Ancak bunun hiç de böyle olmadığını acı bir tecrübeyle öğrenmiş bulunmaktayım…

Ak Partiyi bekleyen Zecir tokadı…!” başlığı ile kaleme aldığım bir önceki yazımdan sonra çeşitli tepkiler aldım. Tebriklerini iletenlerin yanı sıra “şimdi zamanı mı” deyip AK parti ve İslamiyet düşmanlığı ile suçlayanlar da oldu şahsımı.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki ne şahsımı övenlere ne de beni düşmanlıkla itham edenlere karşı bir minnet veya özür duygusu taşımıyorum. Ben sadece doğru bildiğim bir şeyi yapmış olmanın verdiği o engin huzur duygusu içindeyim.

İnşallah bundan sonra da doğru bildiklerimi bu sütunlardan aktarmaya devam edeceğim.

Meşhur sözdür: “Hariçte düşmanla harp edilirken dâhilde silah çekilmez” Amenna. Zaten biz hiçbir zaman devletimiz, milletimiz ve devleti yönetenler düşmanlarla savaşırken onun karşısında olmadık.

Tam tersi 15 Temmuz gecesi köprüde darbecilere karşı vücudumuzu siper ettik. Yine ederiz. Her zaman devletimizin, milletimizin ve davamızın yanındaydık, olmaya devam edeceğiz.

Lakin gelinen noktada söylenen sözlerin ve yapılmaya çalışılan şeylerin mecrası şaştı. Birilerine yaranmak, birilerine hoş görünmek için yapılmaya çalışılan şeylerin karşısına Allah’ın kanunları konuldu.

Allah’ın vaz ettiği kurallara aykırı sözler ve eylemler ortaya konmaya çalışılıyor. Ki eğer bu durumdan bir an önce vazgeçilmezse bu sözlerin dokunacağı yer “Gayretullah”tır. İşte o zaman vay halimize…

Tam ben bu durumu anlatmaya, yapılan yanlışı izah etmeye çalışırken bu sefer de AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayımızın açıklaması geldi. Aynen aktarıyorum: “Bugün İzmir ile ilgili şunları duymuyor değilim: “Rakımıza dokunma”… Eyvallah. Bugün insanların özgürce içkilerini içebildiklerini ben biliyorum. AK Parti’deki arkadaşlarımız bugün içkisini içebilen, namazını da kılabilen, günü geldiğinde orucunu tutabilen bir hoş görü alanına sahiptir".

Bu sözler karşısında vicdanı sızlamayan bir Müslüman gösterebilir misiniz acaba?

Siz içkiyi, namazla, oruçla nasıl bağdaştırabilir buna hoşgörü gösterebilirsiniz?

Allah’ın haram kıldığı bir maddeyi Allah’a yapılan ibadetlerle bir nasıl arada gösterebilirsiniz?

Aile bakanımızın açıklamasında da Başkan Adayımızın açıklamasında da işin ucu Allah’ın koyduğu kanun ve kurallara dokunuyor. İş işte bunun için tehlikeli durumda artık.

Allah’ın vaz ettiği kanunları 3-5 oy daha fazla alalım, bir belediye başkanlığı kazanalım diye hafife alırsanız bunun sonuçlarının telafisinin mümkünü olmaz.

Şu ana kadar AK Parti içinden hem Aile bakanımızın hem de Başkan Adayımızın açıklamaları ile ilgili bir açıklama, bir tenkit, bir düzeltme gelmedi.

İşte bu durum akrebin sokmasından daha tehlikeli bir durumdur ve bunu ifade etmek hem benim hem de diğer devlet, millet ve dava sevdalılarının en başta gelen görevidir.

Eğer bu Gayretullah’a dokunacak açıklamalar devam ederse ve birisi buna dur demezse akrebi göstermenin de bir faydası olmayacak biline…

SOSYAL MEDYA TAKİP 

twitter.com/msbeser

facebook.com/msbeser