BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
HABER /  GÜNCEL

AKOM'dan İstanbul'a şok uyarı! İşte saatlik hava tahmini

İSTANBUL'da hava yine kapkara oldu ve kuvvetli yağış dalgası kentin ütüne çöktü. AKOM'dan da son dakika uyarılar geldi. İstanbul'un Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih ve Beşiktaş ilçelerinde 1 saat içerisinde şiddetli yağış başlayacağını duyurdu... Meteorolojinin hava durumu tahminleri ne?

Abone ol

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) ve meteorolojiden İstanbullulara son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Arka arkaya gelen açıklamalar sağanak yağışın mesai bitiminde daha da kuvvetleneceği yönünde oldu.

AKOM'dan yapılan son dakika açıklamada ise İstanbul'un Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih ve Beşiktaş ilçelerinde 1 saat içerisinde şiddetli yağış başlayacağı duyuruldu. Meteoroloji saatlik hava durumu tahminini de güncelledi. 

SAAT 21.00'E KADAR SÜRECEK... Yağışın (Saat 15.00 itibariyle) bir saat içerisinde başlaması beklendiği belirtilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Güney bölgelerinden başlayacak olan yağış;  Kartal, Maltepe, Kadıköy, Fatih, Beşiktaş ilçelerinde etkili olacak. Saat 21.00’a kadar aralıklarla kuvvetli  gök gürültülü sağanak yağmur şeklinde devam etmesi bekleniyor."

Meteoroloji saatlik İstanbul hava durumu
Meteorolojinin sitesine göre saat 15.00'dan sonra bastıran kuvvetli sağanak yağış saat 21.00'a kadar ara vermeden devam edecek.  Saatlik hava durumu yarın da kuvvetli yağışı gösteriyor. İşte Meteoroloji sitesindeki saatlik tahmin:

istanbul saatlik hava durumu 28 haziran

29 Haziran cuma gününe dikkat!
Meteoroloji cuma günü için de alarm verdi. Yağışlar İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde Bursa, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Edirne ve Kırklareli illerinde kuvvetli bir şekilde devam edecek. İzmir'i de etkileyen sağanak yağış ege bölgesinin tamamında görülecek. Cuma günü bu bölgelere ilaveten Samsun başta olmak üzere doğu karadeniz illerinde kuvvetli yağışlar görülecek.

Ünlü meteoroloji uzmanı uyardı! Denizden ve duştan çıkınÜnlü meteoroloji uzmanı uyardı! Denizden ve duştan çıkınÜnlü meteoroloji uzmanı uyardı! Denizden ve duştan çıkınÜnlü meteoroloji uzmanı uyardı! Denizden ve duştan çıkınHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN