BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'nin peşine düştüğü Fuat Avni kim?

Başta fuatavni olmak üzere Twitter'da AK Parti'ye dair ağır iddialarda bulunan gizemli hesaplar hükümetin incelemesi altında.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
17 Aralık sonrası Twitter'da ortaya çıkan gizemli hesaplar AK Parti yönetimini harekete geçirdi. Başta Fuat Avni olmak üzere AK Parti ve Başbakan Erdoğan'a dair birbirinden çarpıcı kulislerin paylaşıldığı hesapların gerçekte kimlere ait olduğunu araştıran hükümet iz üstünde.

AK PARTİ ÇEKİRDEĞİ DANIŞMANLARDAN ŞÜPHE EDİYOR!

Hürriyet sinin AK Parti'ya yakın kalemlerinden Metehan Demir'in köşesinde paylaştığı bilgiye göre iktidar "Maskeli Twitter silahşorları"nın peşine düştü. Demir, hükümetin tepesinin konuya dair edindiği izlenimi de paylaştı: Bazı danışmanların, içeride bazı isimlerle husumeti olup da bunu açıktan görmek yerine Twitter’da sahte hesapla halletmeye çalışan bazı memurların olduğu konusunda ‘çekirdek’te ciddi şüphe var.

İşte Metehan Demir'in yazısındaki ilgili bölüm:

TWITTER’da son zamanların modası, sahte isimlerle akla hayale gelmeyecek derinlikte bilgileri servis yapan esrarengiz adresler. Takipçi sayıları muazzam bir ivme ile artıyor. Öyle bilgiler veriyorlar ki bunların devletin dışından birilerinin olmasına imkân yok. Özellikle, hükümet-Gülen cemaati savaşı ve 17 Aralık süreci sonrası Twitter sisler bulvarına döndü. Bu nedenle, bazı bilgilerin özellikle içeride bazı köstebeklerce sahte adreslerle sızdırıldığı devletin bazı birimlerinde ciddi olarak inceleniyor. Bazı danışmanların, içeride bazı isimlerle husumeti olup da bunu açıktan görmek yerine Twitter’da sahte hesapla halletmeye çalışan bazı memurların olduğu konusunda ‘çekirdek’te ciddi şüphe var. Hatta sırf bu nedenle bazı toplantılarda, nasıl ve hangi hesaplardan sızacağı merakı ile yanlış bilgiler yem olarak kasıtlı ortaya atılıyor. Yakında bazı görevden almalar ve ilginç yer değişiklikleri duyarsanız bilin ki bu maskelilerden yakalananlar olmuş. Çünkü, iz sürülüyor.