BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.516,09
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili 4 milletvekili yaralandı!

Afyon'da yapılan istişare toplantısına gitmek için yola çıkan ve AK Partili milletvekillerini taşıyan araç, şehre 30 kilometre kala kaza yaptı. Dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada araçta bulunan 4 milletvekili yaralandı.

Abone ol

AK Partili 4 milletvekilini taşıyan otomobil Afyonkarahisar'a giderken dün akşam saatlerinde kaza yaptı. Otomobilin bariyerlere çarptığı, milletvekillerinin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. Milletvekilleri hastaneye kaldırıldı, tedavilerinin ise tamamlandığı açıklandı.

Ak Parti'nin Afyonkarahisar'daki istişare toplantısına katılmak için için yola çıkan İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca ile Fatma Benli, Trabzon milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Antalya milletvekili Sena Nur Çelik'i taşıyan otomobil, bariyerlere çarptı. Afyonkarahisar'a 30 kilometre kala İscehisar ilçesinde meydana gelen kaza sonrası, milletvekilleri Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alındı.

BAKAN ÇELİK ZİYARET ETTİ

Kaza haberini duyan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, hastaneye gelerek yaralı milletvekillerinin durumu hakkında bilgi aldı. Bir süre hastanede kalan Çelik, açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı.

Kazanın duyulmasının ardından AK Partili Milletvekilleri ve il teşkilatı yöneticileri hastaneye akın ederken, ziyaretin ardından her hangi bir açıklama yapılmadı.

TEDAVİLERİ TAMAMLANDI

Bu arada milletvekillerinin kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları ve kontrol amacıyla hastaneye getirildiği belirtildi. Tedavileri tamamlanan milletvekillerinin bir süre hastanede kaldıktan sonra otellerine döndükleri açıklandı.