BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.505,82
HABER /  GÜNCEL

AK Parti Orduyu hadım ediyor!

Emin Çölaşan açtı ağzını yumdu.. Askerler serbest kaldı yazar iddiaları ortaya atanlara fena yüklendi.

Abone ol

Emin Çölaşan yine zehir zemberek konuştu. 8 asker serbest bırakılınca yazar suikast iddiasını gündeme getirenlere köşesinde ateş püskürdü.

Çölaşan'ın "inceldiği yerden kopar" sözü çok konuşulacak. Medyaya ve Cumhurbaşkanı Gül'e bakın nasıl veryansın ediyor?

(...)Sevgili okuyucularım, durum vahimdir. Ülkemize bu iktidar tarafından yaşatılan olaylar içler acısıdır.

Özellikle savaş, düşman işgali, iç savaş ve ayaklanma durumlan için devletin en gizli bilgi, plan ve belgelerinin bulunduğu Özel Harp Dairesi'nin kozmik bölümleri günlerdir aranıyor, didik didik ediliyor.

AKP-Fethullah medyasında yargısız infaza tabi tutulup suçlu ilan edilen görevliler yargı tarafından , sorgulanıyor ve serbest bırakılıyor. Aramalar buna rağmen sürüyor.

Dün aracına bindiğim taksi şoförünün deyimiyle "Ordumuz hadım ediliyor." Çankaya'da Mustafa Kemal Atatürk'ün makamında oturtulmakta olan AKP'li ise dün bu konudaki görüşlerini açıklamak zahmetine katlanıyor: "TSK'ya yapılan haksızlıklar beni rahatsız ediyor. Ölçüsüz suçlamalar yapılıyor."

Günaydın beyefendi, günaydın Abdullah Bey! Şimdiye kadar nerede idiniz? Yoksa uzayda mı yaşıyordunuz? Olanları yeni mi gördünüz? Bu iğrenç suçlamaları yapan, o çamurları utanmadan atan sizin medyanız değil mi? O medya patronlarının, köşe yazarlarının tamamı zat-ı alinizin dostu, arkadaşı değil mi?

İşin çivisi çıkmış, çivisi... A'dan Z'ye bu iş bitmiş. Bu böyle gitmez, gitmeyecek. İnceldiği yerden kopar, Türk milleti daha fazlasına izin vermez.