BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.428,39
HABER /  POLİTİKA

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'tan Şile'deki su kuyruğuna tepki: EkoFelaket

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Şile'de vatandaşın bidonlarla su kuyruğunda beklemesi üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Abone ol

Şile’de iddiaya göre birkaç gündür bazı mahalle ve köylere su verilmiyor. Ayrıca hemen hemen her mahallede gün aşırı olmak üzere su kesintileri yaşanıyor.

Musluklarından su akmayan Şile halkı çareyi su tankerinden bidonlara su doldurmakta buldu. İBB ve İSKİ’ye tepki gösteren vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden, su tankeri önünde bidonlarla bekleyen vatandaşların fotoğrafını paylaştı.

Twitter'da açılan 'EkoFelaket' hastagı Türkiye'nin bir numarası olurken, Şile'de vatandaşların içecek su almak için kamyonların arkasında bidonlarla kuyruğa girdiği fotoğraflar onbinlerce kez paylaşıldı. 

''EkoFelaket diyoruz''
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Şile'de vatandaşların İSKİ arabasından bidonlarla su kuyruğuna girmesiyle ilgili olarak Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ''CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş... (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca EkoFelaket diyoruz!''

Varank: İyi seyirler
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da konuyla ilgili Twitter'dan bu durumu eleştirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti lideri Akşener'i etiketleyen Bakan Varank "İyi seyirler!" ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Haliç'in içler acısı hali! İBB üç haftada düzelecek dedi ama...
Foto Galeri Haliç'in içler acısı hali! İBB üç haftada düzelecek dedi ama... Galeriye Gözat