BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Afrini af etme

Köle kültürüyle yetişmiş yankiler, tüm dünyayı köle, kendisinide onların efendisi sanıyor

Hani birini tanıdığınızı düşünürdünüz ama çıkaramazsın kim olduğunu ve tanıyormuş gibi yaparsın. İşte yaşadığımız o an, bu gündür

Hep yaşadık ama bir türlü malum kefeye koyamadık

Olmaz, olmamalı nasıl olur dediğimiz, bazen de yok, bu bizim aklımızın oyunu dediğimiz, tarihi romanlarda okuduğumuz geçmişin tekrarları.

Sevdiğimiz filim sahnelerinde yaşayan gerçekler.

Dünya galiba bizim hayal ettiğimizden çok farkı bir yer, sadece evimizin salonundaki küçük istek ve kavgalarımızdan daha beter bir yer.

Biz ufak dünyamızda küçük çatışmaları unutsak da uluslarında genleri var unutmuyorlar, ona dış siyaset diyorlar

Değişmiyor yaşanan tarihler, misyon adı altında kendi insanları için iddia a ettikleri şey kan ve göz yaşında ıslatmak

Başkalarının üzüntüsünde kendi mutluluklarını arıyorlar, iktidarlarında mazlum halklar yaratıp. Güçlü olmanın haklı olmanın efendisi sayıyorlar.

Dünyanın başı ciddi dertte, bu dert kuzey köredeki deli kim değil kendini dünyanın efende si sanan daha zır deli Amerika’nın megaloman Trampı dengesiz biri.

Düşünün halklar layık olduklarını başa geçirirmiş ve baştaki adam halkın yansımasıdır. Tek başına kişileri değil halkın tercihi altındaki kafaları yargılamamak lazım.

Belki de insanlığın kaderi bu, sürü ve onları istediğinde uçurumun ucunda boşluğa gönderen akıl hastaları

Delinin biri kuyuya taş atarmış kırk akıllı çıkaramazmış, işte Amerika’nın yaptığı bu, adam deliyi bile kıskandırıyor, kendi ülkesinde her türlü teraneyle dolu tarihinde, yaşanan o kadar zulüm var ki bu gelenek haline gelmiş

Köle kültürüyle yetişmiş yankiler, tüm dünyayı köle, kendisini de onların efendisi sanıyor.

Burnumuzun dibinde devşirip köle yaptıklarının, güneyde bize Türk halkına karşı yarattıkları tehlike bir tarafa, kendilerinin bir ulus hatta bir millet, dahası bir devlet olabilecekleri düşüncesi hayali içler acısıdır.

Bölge o kadar karanlık ve kana susamış ki, Türklerin yeniden uyanışına tarihteki yerinin hatırlanmasına vesile olacak

Başta kim olursa olsun bu genetik şifrenin haykırışına karşı koyması mümkün değil,

Amerika’ya rağmen, onu gerekirse karşısına alacak anlayış, türkün gerçek kimliğini tarihteki rolünü sahneye koymuş olacaktır. En zor zamanlarda, yetmiş iki milletle kurtuluş savaşında milyonlarını feda edebilen anlayışın bir avuç haine pabuç bırakmasını kimse beklemesin

Bugün seversin ya da sevmezsin hükümetin unsurlarından bağımsız bu halkın bağımsızlık, özgürlük konusunda zincirin halkasının en sağlam parçası olduğunu bilmen lazım

Küçük siyaset beklentisinden uzak, gerekirse canını bile feda edecek liderlerin, etrafta dönen karanlık bulutları üfleme zamanıdır.

 Kendi ulusal güvenliği için gerekeni yapmalı, bugün bile geç hemen afrine müdahale etmeli.

Hem de öyle müdahale etmeli ki kendini Türkiye üzerinde oyun oynamayı alışkanlık haline getiren soysuz, dost görünümlü düşmanlara anı olsun

Artık uyanma zamanı, Kendine tarih yazıp haritaları yap boza çevirdiğini sanan barbar toplama obez Amerikalının doymak bilmeyen midesine Türk kelepçesi hasıl olmuştur.

Afrin aslında zurnanın zırt dediği yer olacaktır. Bu operasyon aslında sadece orada çöreklenmiş pkk anlayışına değil, afrin üzerinden Türkiye’yi dizginleyip etrafına ateşten duvar örmeye çalışan sömürgeci köle tüccarlarına karşı olacaktır.

Herkes yarınının da yarınını planlarken, satranç bilenler bilir hamleye karşı hamle yapamazsan bir gün sadece mat olmaz malamat olursun.

Amerika kanserli bir hücre gibi dünyanın dört bir yanında dolaşırken, halkların, kadınların, çocukların ölümü onların yaşamasıdır.

 Kendine yakıştırmadığın hastalıktır. Bir gün bununla yüzleştiğinde, Allahım neden ben, neden biz dememek için iyi okumak lazım mevcut dünyayı.

Yazımı okuyan arkadaş sen aslında yaşadın yaşayacağını, mutlusun ya da mutsuz ama sen hala çocukların için torunların için umutlusun. İşte bu umut, ülkenden vatanının bekasından ibarettir.

Doğuda olayları çığırından çıkarmak isteyenler olacak, belki de huzurla dolaştığın sokaklarda birazcık korkarak gezeceksin. Ancak çocuklarının ve onların çocukları için, kişilikli devlette kişilik bulmaları için güne sahip çıkacaksın.

Oy ver ya da verme, bizim başka ülkemiz yok, gidecek yerimizde, elimizde olanın tamamına sahip çıkmak zorundayız.

Hem de hepimiz lazı Çerkez’i kürdü Türkü, kısacası bu topraklarda nefes alıp kendini evinde sanan herkesin borcu var.

Sahip çıkmazsan, sığıntı olursun,