BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  GÜNCEL

Afrin operasyonunda dün 8 şehit verdik! PKK tankımızı vurdu

Dün Afrin'de bulunan bir Türk tankı PYD/PKK'lı teröristler tarafından vuruldu, hain saldırıda 5 askerimizin şehit oldu. Kilis'te 1, Afrin'de 1, Çukurca'da bir olmak üzere 3 asker de diğer saldırılarda şehit düştü. Böylece Dün Zeytin Dalı Harekatı'nın 15. gününde 8 askerimiz şehit düştü.

Abone ol

SURİYE’nin Afrin kentindeki PKK/PYD ve IŞİD varlığına yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatında en çok şehit dün verildi. Harekatın 15. gününde 8 Mehmetçik şehit oldu. TSK’dan yapılan art arda bilgilendirmeler yürek dağladı.

AFRİN VE KİLİS'TE BİRER ŞEHİT: İlk açıklamada Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın (25) Afrin’de PKK-PYD’li teröristlerle çıkan çatışmada, Ahmet Bayram’ın (27) ise Kilis Süngütepe köyü hudut karakoluna düzenlenen roketli saldırıda şehit olduğu ifade edildi. 

TANK İSABET ALDI 5 ŞEHİT: TSK’dan öğle saatlerinde yapılan açıklamada bir tankın terör örgütü üyelerinin saldırısı sonucu isabet aldığı ve bir askerin şehit olduğu belirtildi. Akşam saatlerinde ise tankın isabet alması sonucu Uzman Çavuş Halil İbrahim Akgül (26), Uzman Çavuşlar Ufuk Aktağ (29) ve Fevzi Gürsu (28) ile er Nurullah Secen’in (22) içinde bulunduğu tanktaki toplam 5 askerin şehit olduğu açıklandı.

BİR ACI DA HAKKARİ’DEN: Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı’ndaki askeri üs bölgesine 1 Şubat’ta PKK’lı teröristlerin saldırısında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. 

TOPLAM 13 ŞEHİT OLDU: DÜN 8 askerin şehit düştüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şimdiye kadar 13 Mehmetçik şehit oldu. 

Kilis'te sınır karakoluna hain saldırı! Şehitler var 

15. günde Türkiye'nİn ciğeri yandı bir günde 8 şehit