BIST 9.643
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.496,54
GÜNCEL

Afganistan'da askeri okula terör saldırısı!

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan bir askeri okula yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 1 asker hayatını kaybetti, 3 asker yaralandı. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.

Saldırıya en az 4 teröristin katıldığı bildirildi. Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkilinin verdiği bilgiye göre, saldırıda en az 1 asker öldü, 3 asker de yaralandı.

Afganistan'da son bir hafta içerisinde büyük çapta 3 terör saldırısı gerçekleşti. Habertürk'te yer alan habere göre, bu süre içerisinde Intercontinental Otel'e düzenlenen baskında 20'den fazla kişi öldürülmüş, şehir merkezinde bir ambulansın patlatılmasıyla yapılan saldırıda ise 100'den fazla kişi hayatını kaybetmişti.

İki saldırıyı da Taliban üstlenmişti. Ülkede son bir haftada gerçekleşen bir diğer terör saldırısında ise uluslararası yardım kuruluşu Save the Children'ın ofisi hedef alınmıştı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler