BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,56
ALTIN 2.496,14
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

ADSLden süper indirimler

TTNet, internet kullanımının yaygınlaşması için kampanya başlattı. Süper indirimler var. Peki kampanya kimi kapsıyor?

Abone ol

İnternet Servis Sağlayıcısı TTNet, Türkiye'de internet kullanımının yaygınlaştırılabilmesi için yeni kampanya başlattığını duyurdu.

TTNet'ten yapılan yazılı açıklamada, henüz ADSL bağlantısına sahip olmayanlar için hayata geçirilen bu kampanya ile 24 ay abone olanların, yıl sonuna kadar indirimli ücretlerden yararlanabileceği kaydedildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

*4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL abonesi olanlar, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL (Ücretsiz kablolu modem ve 1024 Kbps 4 GB kotalı paket için geçerli olan indirimli aylık kullanım ücreti) ödeyerek hızlı internetin keyfini sürecek, üstelik ücretsiz modeme sahip olacak.
*Kampanyadan yararlanabilmek için yeni ADSL abonesi olmak ve ADSL aboneliğini 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemiş olmak gerekiyor.
*24 ay boyunca ADSL abonesi olanlar, ücretsiz kablolu ya da kablosuz modem seçenekleri ile indirimlerden faydalanabilecek.
*Kampanya başvuruları Türk Telekom Ofisleri, Türk Telekom Bayileri veya TTNet Çözüm Ortaklarının bayilerine yapılabilecek.
*Kampanya kapsamında kullanıcılara Airties, Zyxel ve Pikatel marka modemler hediye edilecek.
*4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında başvurarak kampanyadan yararlanan ADSL kullanıcıları istedikleri indirimli tarife paketlerinden herhangi birini seçerek 31 Aralık 2007'ye kadar indirimli aylık ücretlerle internete erişebilecek.