BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
HABER /  GÜNCEL

Adres sorma bahanesiyle cinsel organını gösterdi

KONYA'da 4 kız çocuğunun yanına aracı ile yaklaşan evli adam önce sözlü tacizde bulundu ardından aracının kapısını açarak çocuklara cinsel organını gösterdi. Olay yerinden kaçan şüpheli kısa süre sonra ekipler tarafından yakalandı.

Abone ol

KONYA'da 38 yaşındaki H.M., adres sorma bahanesiyle yanlarına yaklaştığı yaşları 10 ile 15 arasında değişen 4 kız çocuğuna cinsel organını gösterdiği iddiasıyla tutuklandı.  

Olay, merkez Selçuklu İlçesi Sancak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre mahalledeki Kuran kursuna giden 4 kız öğrencinin yanına otomobiliyle yanaşan ayakkabıcı H.M., çocuklara adres sordu.

Çocukların kendisine dönmesiyle sözlü tacizde bulunan H.M., daha sonra aracın kapısını açarak, çocuklara cinsel organını gösterip hızla olay yerinden kaçtı.

Çocuklar durumu ailelerine bildirdi. Ailelerini şikayeti üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli H.M.'yi kısa süre sonra yakaladı.

Gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmeyen evli olduğu öğrenilen H.M., çıkarıldığı mahkemece 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı.