BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'dan Diyanet'e küstah yanıt!

Adnan Oktar kendisi için ''İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi? Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş” diyen Prof. Dr. Ali Erbaş'a ''Maaşlarınız genelev vergisiyle ödeniyor'' şeklinde küstah bir yanıt verdi.

Abone ol

Gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle Diyanet İşleri Başkanlığında bir araya geldiği toplantıda, gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Adnan Oktar hakkında, “İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi? Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş” diyen Prof. Dr. Ali Erbaş'a Adnan Oktar'dan küstah bir yanıt geldi.

''BANA KARIŞACAĞINA GİT GENELEVLERİ KAPAT''
Konuyla alakalı kendi kanalında konuşan kedicikleriyle meşhur Adnan Oktar, ''Ölçümüz Kuran ve sünnettir. Türkiye'de her görüşten insan var. Herkes senin görüşünde olmaz. Ben kimseyi zorla kendi inancıma sokamam. Bu karışma mantığı makul bir şey değil. Türkiye'deki genelevlerin kapanması için uğraşacaksın. 200 bin kadın genelevlerde satılıyor. Diyanet bununla ilgili açıklama yapmıyor. Günde 3 milyon Türk evladı oraya fuhuş için gidiyor. Hafta sonları da 5 milyon kişi gidiyor. Bunlara karışmayıp başka konulara karışırsan olmaz. En büyük haram bu'' dedi.

'SAKALINDAN UTAN''
''Bir kere ben hoca felan değilim'' diyen Adnan Oktar, Koskoca insansın sakalından utan. Samimiyetsiz konuşma. TRT'de öğrendik dansözleri. Hala da devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’tan Adnan Oktar açıklaması