BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

ATV yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde öldürülen Adem Kara dosyası araştırıyor. Bütün gözler ise amca oğlu Hakan Kara'ya çevrilmiş durumda. Adem Kara'nın cesedinin kokusunu bastırmak için kaz ölüsü kullandığı iddia edilen Hakan beyin çelişkili ifadeleri programa damga vurdu.

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

ATV ekranlarıda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayetinde sır perdesini aralamaya çalışıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen cinayette 48 yaşındaki Adem Kara öldürülerek evinin yakınındaki bir su kuyusuna atıldı. Atılan su kuyusunu ise Adem Kara ve amca oğlu Hakan Kara'dan başka kimse bilmediği ortaya çıktı. Peki Adem Kara'yı kim öldürdü? Hakan Kara cinayeti işlemiş olabilir mi? Müge Anlı Hakan Kara'nın çelişkili ifadelerini bir bir açıkladı....

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

2017 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde kaybolan Adem Kara 15 gün sonra bir kuyuya atılmış bir halde cesedi bulundu. Adem Kara'nın en yakınındaki kişide amca oğlu Hakan Kara. Hakan Kara'nın çelişkili ifadeleri ise programa damga vurdu. Kara'nın ceset kokusunu bastırmak için kazı öldürüp astığı öne sürüldü. 

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

Bugün canlı yayına gelmeyen Hakan Kara yine dikkatleri üzerine çekti. Adem Kara'nın ölümüyle ilgili bir diğer şüpheli de diğer akraba Cemal Kara. Cemal Kara ise avukatı izin vermediği için hiç programa katılmadı. Programda hem Cemal Kara'nın Hemde Hakan Kara'nın notlarla gezmesi ve aynı ifadeleri vermesi 3. bir kişi mi var şüphesi akıllara getirdi. Programda okunan Cemal Kara'nın eşi Emine Kara'nın verdiği ifade ise kan dondurdu.

Müge Anlı dondu kaldı: Et parçaları geliyordu

SU KUYUSUNDAN ET PARÇALARI GELİYORDU : Emine Kara verdiği ifadede "Adem Kara'nın cesedi bulunmadan yaklaşık 20 gün önce musluktan gelen kokuyu duymaya başladım. Ne zamanki evimizin önünün bahçede çalıştıktan sonra ayakkabıları ve ihtiyaç olan başka şeyleri bu suda yıkamak istesem sudan kötü koku geldiğini hissediyordum.Bu arada eşime sürekli suyun lağam gibi koktuğunu söylüyordum. Ben ona söyledikçe oda bana 'öyle bir şey yok sana öyle geliyordur öyle bir şey olmaz' diyordu. Ceset bulunmadan yaklaşık 10-15 gün önce bahçede domates fidanı dikmiştim ve çamurlanan çizmelerimi yıkıyordum. O esnada kızım Serap işten geldi ve bana seslenerek 'Anne bu su kötü kokuyor' dedi.Eşim Cemal Kara'ya ben sürekli su kokuyor deyince madem kokuyor bu suyu açma' dedi.