BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,70
HABER /  MEDYA

Acun Survivor iddiasına son noktayı koydu!

Survivor yıllardır yayınlanıyor olmasına rağmen pek çok merak edilen konu var. Survivor'ın bilinmeyenlerine, Acun Ilıcalı açıklık getirdi.

Abone ol

Survivor yıllardır yayınlanıyor olmasına rağmen pek çok merak edilen konu var. Survivor'ın bilinmeyenlerine, Acun Ilıcalı açıklık getirdi.

Soruları cevaplayan Acun Ilıcalı, "Aile konusunda çok hassasız" dedi.

OLAY IRKÇILIK MIYDI?

Ünlü yapımcı sosyal medyadan takipçilerine 'Survivor All Star'la ilgili soru sormalarını istedi. Gelen soruları değerlendiren Acın Ilıcalı, "Pascal Nouma ve Hakan Hatipoğlu arasındaki tartışma gerçekten ırkçılıkla mı ilgiliydi?" sorusuna, "Pascal, Hakan'ı ırkçılıkla suçlamıyor. Orada Pascal'ın ifade ettiği kabalık ve saygısızlık" yanıtını verdi.

BU KONUDA ÇOK HASSASIZ

Survivorla ilgili en çok merak edilenleri cevaplayan Acun Ilıcalı, "Oylama zamanlaması nasıl işliyor?" ve "Yarışmacıların sağlık durumlarıyla ilgili ailelerine bilgi veriliyor mu? " sorularına ise şu yanıtı verdi: "Konsey yaklaşık iki gün önce çekiliyor. Eleme konseyinin çekilmesi için SMS sonuçları bekleniyor. Yarışmacılarla ilgili en ufak problemi öncesinde ailelere söylüyoruz. Bu konuda çok hassasız." Acun Ilıcalı, "Aile konusunda çok hassasız" dedi.

Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında da Survivor All Star ile ilgilili bomba iddialar dile getirilmişti. Tahir Sarıkaya, "Acun Ilıcalı Survivor'dan hiç memnun değil" derken program moderatörü gazeteci Sinan Özedincik doğrulayarak Survivor'da yayınlanmayan görüntülerin olduğunu, şu sözlerle dile getirmişti: "Ekranlarında hiç yayınlanmayan kavgalar var."