BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,43
ALTIN 2.485,94
MAGAZİN

Acun Ilıcalı'nın olay Survivor itirafları

Acun Ilıcalı, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Survivor Tehlikeli Sular'a konuk oldu. Survivor 2020 hakkında olay itiraflara imza attı.


O Ses Türkiye'nin son bulmasıyla başlayan Survivor macerası hızlı bir giriş yaptı. Reytinglerde birinci sıraya ulaşan Survivor 2020 herkesi ekranlara kilitledi. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen yarışmada itiraflar gelmeye başladı.


Oğuzhan Uğur ile Survivor Tehlikeli Sular'ın konuğu olan Acun Ilıcalı, hayal kırıklığına uğradığını dile getirdi.


"O Ses Türkiye'de de Survivor'da da 'kazansa keşke' dediklerim oluyor her zaman" diyen Ilıcalı, açıklamasında şunları söyledi:

"Ben de insanım, ben de sizin gibi izliyorum. Bu işten çok zevk alıyorum. İster istemez birilerine daha yakın hissediyorsun. İhtiyacı olanı hissettiğin zaman, 'O kazansın' diyorsun içinden. Doğal olarak olayın bir parçasıyım. Şu anda hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var. Nisa'nın performansı da benim için sürprizdi mesela, dikkat çekti. Bu tip arkadaşlarımızı yadırgamayalım. Tuğba Melis Türk'te ilerleme olacak. Futbol takımı kampı gibi düşün. Gelişmeler olacak elenmezlerse... Survivor tam bir akıl oyunu. Mesela Hakan Hatipoğlu vardı. Şimdi yorumcu kendisi. 'Gel senle bir gezelim' der. Bir bakmışsın, Survivor'dan elenmişsin. Öyle biriydi."

Sitene Ekle
Etiketler