BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,37
DÜNYA

ABD'de yağma başladı! Florence kasırgasında ölümler artıyor...

ABD, Florence Kasırgasıyla mücadele ederken ölenlerin sayısı da artıyor. Ancak ABD'nin kasırga kadar başka bir büyük derdi daha başgösterdi. Kasırganın vurduğu bölgelerde yağmalama hareketleri başladı.

ABD, Florence Kasırgasıyla mücadele ederken ölenlerin sayısı da artıyor. Ancak ABD'nin kasırga kadar başka bir büyük derdi daha başgösterdi. Kasırganın vurduğu bölgelerde yağmalama hareketleri başladı. ABD şu an ölümleri değil meydana gelen yağmalamaları konuşmaya başladı. Şu ana kadar 5 kişi yağma yapma suçundan gözaltına alındı ancak yerel bir TV kanalı yüzlerce kişiyi bir dükkanı yağmalarken görüntüledi.

ABD'nin doğu yakası Florence kasırgası ile mücadele ediyor. Ölümlerin sayısı 17'ye ulaştı ve daha da artmasından korkuluyor.

Ancak ABD şu an ölümleri değil meydana gelen yağmalamaları konuşmaya başladı.

Şu ana kadar 5 kişi yağma yapma suçundan gözaltına alındı ancak yerel bir TV kanalı yüzlerce kişiyi bir dükkanı yağmalarken görüntüledi.

Kuzey Karolina'nın Wilmington bölgesindeki büyük bir süpermarket yağmacıların hedefi oldu. ABD polisi ise vatandaşları yağmalama vakalarına karşı uyarmaya devam ediyor. Kuzey Carolina Valisi Roy Cooper, kasırganın en tehlikeli noktasına ulaştığını söyledi.

Sitene Ekle