BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.432,43
HABER /  GÜNCEL

94 yaşındaki nineye tecavüz

Tecavüz rezaleti diz boyutu... Bu kez de 94 yaşında bir nineye tecavüze kalkışıldı. Sanıklar paniğe kapılınca kaçtı...

Abone ol

Bursa'da yalnız yaşayan 94 yaşındaki Cemile Sağlambal'a tecavüz etmek isteyen 24 yaşındaki Erkut Por ile arkadaşı Fettullah Adıktı (25) paniğe kapılıp amaçlarına ulaşamadan kaçtı.

İHTİYAÇLARINI KOMŞULAR KARŞILIYORDU

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’ndeki evinde yalnız yaşayan Cemile S.'ın ihtiyaçları komşuları tarafından karşılanıyordu. Önce eşini daha sonra 4 çocuğundan ikisini kaybeden S., sabaha karşı camı kırarak eve giren iki genç tarafından tecavüz edilmek istendi.

YÜZÜNE YASTIK KAPATTILAR

Zanlılardan biri yaşlı kadının yüzüne yastık kapatırken diğeri ise tecavüz etmek istedi. İddiya göre paniğe kapılan sanıklar amaçlarına ulaşamadan kapıdan kaçarak aynı mahalledeki evlerine gitti.

SÜRÜNEREK KOMŞULARINA GİTTİ

Olay, sürünerek komşularına giden Cemile S.'ın yardım istemesi sonucu ortaya çıktı. Haber verilmesi sonucu eve gelen polis zanlılardan Erkut Por'un kimliğine ulaştı. Kimlikteki fotoğrafa bakan yaşlı kadın kendisine tecavüz etmek isteyen kişinin, komşusu Berrin Por'un oğlu Erkut Por olduğunu tespit etti. Polis yaşlı kadına zaman zaman yemek getiren zanlıyı ve suç arkadaşı Fettulah Adıktı'yı evlerinde yakalayıp gözaltına aldı.

KİMLİĞİMİ EVİNDE DÜŞÜRDÜM ALIRSIN

Cemile S. tarafından kimlikleri tespit edilen zanlılardan Erkut Por eve girince annesine "Kimliğimi Cemile Teyzenin evinde düşürdüm alırsın" dedi. Sorgulamalarında 30 yada 40 promil alkollü oldukları tespit edilen sanıklar, suçlamaları kabul etmeyerek olayı şu şekilde anlattı.

SANIKLAR OLAYI BÖYLE ANLATTI

Birlikte Cemile S.'ın evine giderek duvardan atlayarak bahçeye girdiklerini belirtti. Por, arkadaşı Fettullah'a "Bir işim var sen burada bekle" diyerek camı kırdı ve içeri girdi.

Odasındaki yatakta yatan Cemile S. ile aralarında boğuşma yaşandı ve Por, yaşlı ninenin sesi çıkmasın diye ağzını yastıkla kapattı. Por, tecavüz etmek için pantolonunu indirdiği esnada sesleri duyan Adıktı, daha önceden kırılan camdan içeri girdi.

Çıplak halde arkadaşını yaşlı ninenin üstünden aldığını birlikte ön kapıdan kaçarak evlerine gittiklerini söyledi.

SSK KARTI ELE VERDİ

Bursa Osmangazi Araştırma Ekiplerinin yaşlı kadının evinde yaptığı incelemeler neticisinde Por'a ait SSK kartı buldu. Evinin adresini tespit eden polis ekipleri Por ve arkadaşı Adıktı'yı kaldıkları evden alarak sorgulamaları yapılmak üzere Osmangazi Araştırma Ekiplerine götürdü. Ayrıca Cemile S.'ın 4 çocuk sahibi olduğu ancak ikisinin öldüğü diğer ikisinin ise Bandırma'da yaşadığı, Erkut Por'un fabrikada işçi olarak çalıştığı ve annesi Berrin Por'un ise yalnız yaşayan yaşlı kadına yardımda bulunduğu ve oğlu ile yemekler gönderdiği öğrenildi.

Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.