BIST 9.493
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.487,49
HABER /  GÜNCEL

81 gündür ölü ölüp diriliyor

İnegöl'de 81 gün önce kaçırılan üniversite öğrencisi Sinem Yurdanur'un annesi Şerife Yurdanur'un feryadı yürekleri parçaladı.

Abone ol

Uludağ Üniversitesi öğrencisi kızının kaçıran kişileri affedeceğini söyleyen Şerife Yurdanur, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı'na çağrıda bulundu.

ÖRGÜ ÖRDÜM ONU OKUTABİLMEK İÇİN

ATV'de Müge Anlı'nın programına katılan Şerife Yurdanur, kızını okumak için İnegöl'e gönderdiğini belirterek, "Ben tırnaklarımla büyüttüm. Örgü ördüm onu okutabilmek için. Ama onu kaçırdılar. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve eşlerinden yardım istiyorum" dedi.

GEL BE ALLAH'SIZ

Kızının dün gece rüyasına girdiğini gözyaşları içinde anlatan anne Şerife Yurdanur, "Sanki iki elleri omuzumdaydı. Bana anneciğim diyordu. Koca gece beni çağırdı. Duyuyorum sesini ama bir şey yapamıyorum. Derinden derinden bağırıyor, beynimin içinde sesi yankılanıyor. Değer mi bu yapılanlar. Benim çaresizliğime, yıkılışıma değer mi? Evlenmek için kaçırdıysanız gelin affedeceğim, katilsen gel karşıma affedeceğim. Gel be insafsız, gel be Allah'sız" diye konuştu.

80 GÜNDÜR BENİ YIKTILAR

Tek isteğinin ölü yada diri kızına kavuşmak olduğunu anlatan Şerife Yurdanur, "80 gündür beni yıktılar. Onlar da dört kolluya binecekler. Bir telefon edin. Benim yıkılışımı izlemiyormusunuz. Beni çaresiz bıraktılar. Canlı yayına her gelişim bir umut, çıkışım çöküş oldu. Benim yavrumu görenler ne olur bildirsinler. Artık herşeye hazırım. Katili de olsa onu affedeceğim. Yeter ki kızıma kavuşayım" şeklinde konuştu.

Müge Anlı da programda anne Şerife Yurdanur'un gözyaşlarına duyarsız kalamayıp seyirciler gibi duygulandı. Daha sonra Şerife Yurdanur'un evine gidip dinlenmesini istedi