BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.425,17
HABER /  GÜNCEL

7 yaşındaki yeğen, Başkomiser vurdu

15 günlük için babasının yazlık evine geldi. İzin dönüşaü hazırlık yaparken yeğeni silahıyla oynayınca olanlar oldu.

Abone ol

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde tatilini yapan Erzurum Pazaryolu İlçesi Emniyet Amiri (32) Başkomiser Ersam Balım, 7 yaşındaki yeğeninin oynadığı beylik tabancasının ateş alması sonucu başından vuruldu.

Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede başındaki kurşun çıkarılan başkomiserin hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay, Şarköy'ün Eskice Köyü'nde öğle saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erzurum Pazaryolu İlçesi Emniyet Amiri 32 yaşındaki Başkomiser Ersam, 15 günlük iznini geçirmek için eşi ve çocuklarıyla Şarköy'ün Eskice Köyü'nde bulunan babasının yazlık evine geldi. Tatilini bitirdikten sonra geri dönmek üzere eşyalarını otomobiline yerleştiren Balım, beylik tabancasını ise otomobilin bagajına bıraktı. Başkomiser Balım, aracının anahtarını evde unuttuğunu fark edince evin ikinci katına çıktı. Bu sırada aracın yanında bulunan Balım'ın kız kardeşinin 7 yaşındaki oğlu Ömer Canlar ise bagajdaki silahı alarak oynamaya başladı.

Aracının anahtarını aldıktan sonra aşağı inen Balım, yeğeninin oynadığı tabancayı elinden almak istedi. Silahın aniden ateş alması üzerine Başkomiser Balım'ın başına kurşun isabet etti. Çevredekilerin yardımı ile İlk olarak Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Balım, ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Balım'ın başındaki kurşun çıkarılırken, hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Başkomiser Balım'ın durumuyla ilgili bilgi almak için hastaneye geldi. Çelikbilek, "Arkadaşımız izindeyken 7 yaşındaki yeğeni silahıyla oynarken kazayla vuruyor. Şuuru açık. Hastanede beyin cerrahı müdahale ediyor. Tedavisi devam ediyor" dedi.