BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83

7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi

15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili birçok şey yazıldı. Bende buradan elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalıştım...

15 Temmuz'daki darbe girişimiyle ilgili birçok şey yazıldı. Bende buradan elimden geldiğince bir şeyler yazmaya çalıştım. Darbe girişimi sonrasında atılan adımları ve ileriye dönük yapılması gerekenleri tek tek inceledik. Şimdi ise 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingine değinmek isterim.

Darbe girişimiyle yapılmak istenen neydi? Türkiye Cumhuriyetini yönetmek isteyen dış güçler, bu girişimle kontrolü eline geçirmek istediler. Özetle bunu söyleyebiliriz. Onların kafalarında Cumhuriyetine sahip çıkma becerisini gösteremeyecek bir ülke vardı! Ancak halkımız, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmayı başardı. Tüm dünyaya 'biz üçüncü dünya ülkesi değiliz' mesajını hep beraber verdik.

Şimdi önümüzde 7 Ağustos Demokrasi ve Şehitler Mitingi var. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli'de orada olacaklar. Ülkenin birçok yerinde eş zamanlı olarak düzenlenecek olan mitinglere katılım çok önemli. Şu an için mühim olan ülkemize ve demokrasimize sahip çıkmaktır. Siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılması gereken günler geçiriyoruz. Neden mi? Şimdi oraya geliyorum...

Siyasi görüşlerin bir tarafa bırakılması gereken günler geçiriyoruz.

Darbe girişiminde bulunanlar için, özellikle batı dünyasının tutumuna bakarak bunu anlamak oldukça kolay. Dikkat etmeliyiz. Şu anda güçlü bir Türkiye'yi istemeyen herkese karşı duruyoruz. Durmaya da devam etmeliyiz. Durumu çok uzatmaya gerek duymuyorum. Keza her şeyin net olarak ortada olduğunu düşünüyorum.

Ha bu arada şunu mutlaka söylemeliyim: Darbe girişimine inanmayıp 'bütün bunlar bir tiyatro' diyenlere sesleniyorum. Hakikaten elde olan bilgilere bakarak söylemem gerekir ki, bütün bunlara tiyatro demek saçmalığın daniskasıdır. Ya hiçbir şey bilmeden konuşuyorsunuz, ya gerçekleri göremiyorsunuz ya da her şeyi görmenize rağmen 'tiyatro' demek istiyorsunuz. Özetle her şartta yanlışsınız. Kusura bakmayın.

Sağlıcakla kalın...

Twitter: