BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

60 yaşındaki adamın rezilliğine bak

Sakarya'nın Akyazı ilçesi tecavüz haberiyle çalkalanıyor. Mağdurların ve zanlıların yaşı utandırdı..

Abone ol

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Dokucun Beldesi'nde AK Parti'li belediye meclis üyesi 60 yaşındaki İ.K. ile aynı beldenin Kuloğlu Mahallesi Muhtarı'nın oğlu 45 yaşındaki N.S., ilköğretim okulu öğrencisi 2 kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİ

Dokurcun Beldesi'nde ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi H.A.'nın ailesi, çocuklarına AK Partili Meclis üyesi 3 çocuk babası 60 yaşındaki İ.K.'nin tecavüz ettiğini öne sürerek jandarmaya başvurdu.

Jandarmada ifade veren küçük kız İ.K.'nin yanı sıra kız arkadaşı M.K.'ye de mahalle muhtarının oğlu N.S.'nin tecavüz ettiğini söyleyince bu kişi de gözaltına alındı.

Jandarmada ifade veren H.A., İ.K.'nin sık sık kendisini otomobille alarak belde dışına çıkartıp tehdit ederek tecavüz ettiğini öne sürdü. Adliyeye sevk edilen İ.K. ile N.S., dosyadaki kanıt durumu ve tecavüz bulgusuna ilişkin raporun ulaşmaması üzerine serbest bırakıldı.

SAĞLIK RAPORUNUN ARDINDAN TUTUKLANDILAR

Tanık ifadeleri ve tecavüz bulgularını içeren sağlık raporunun ulaşmasının ardından Akyazı Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine İ.K. ve N.S. yeniden yakalanarak Akyazı Adliyesi'ne getirildi. Burada ifadeleri alınan 2 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne gönderildi. İki kız çocuğu ise Cumhuriyet Savcılığı’nın kararı ile koruma altına alındı.