BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.487,79
GÜNCEL

5 Nisan Türkiye Gündemi yeni

5 Nisan 2019 son 24 saat haber bülteni..

Erdoğan açıkladı! İmamoğlu'nun imzaladığı Anıtkabir defteri kaldırıldı

Ekrem İmamoğlu'nun tartışma yaratan Anıtkabir ziyaretine askeri kaynaklardan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da tepki geldi. Erdoğan İmamoğlu'nun imzaladığı defterin kaldırıldığını açıkladı. İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Ekrem İmamoğlu İstanbul için konuştu 'Sonuç değişmeyecek'

Hesabın ortada olduğunu ifadeden eden İmamoğlu, itirazların neden Balıkesir'de Malazgirt'te kabul edilmediğini sordu ve İstanbul'da sonuçların değişmeyeceğini vurguladı

Mansur Yavaş’tan flaş uyarı: Şimdiden uyarıyorum hükümsüzdür

Mansur Yavaş, '1 Nisan 2019 tarihinden itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesinde işe adam alımı, kiralama, bankadan kredi çekme vs gibi işlemlerin tümünün belediye ve 3. şahıslar yönünden hükümsüz olacağını şimdiden duyuruyorum' dedi.

Hulusi Akar'dan kritik 'F-35' ve 'Patriot' açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Akar, "(F-35 Projesi) Hakkımızı, hukukumuzu korumak kaydıyla görüşmeler devam ediyor, önümüzdeki günlerde bu durum şekillenecek" dedi.

HDP'nin kutlamasındaki terör propagandasına soruşturma

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca dün HDP İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, terör örgütü PKK'yı öven sözde marşın okunması ve ölen teröristler için saygı duruşunda bulunulması ile ilgili 3 milletvekili hakkında soruşturma başlatıldı.

Binali Yıldırım'dan son dakika oy farkı açıklaması

Binali Yıldırım, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada ''Aradaki fark 29 binden 18 bin civarına düşmüş durumda. Seçim tamamen yapıldığında iş değişecektir.'' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler