BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
GÜNCEL

5 Nisan Türkiye Gündemi

5 Nisan 2019 son 24 saat haber bülteni..

Bayram Şenocak: 12 bin 300 oy lehimize döndü

Bayram Şenocak, “Bu saat itibariyle 12 bin 300 sayıya ulaşmış durumda. İstanbul’da tüm geçersiz oyların sayılması için talebimiz var” dedi.

Ekrem İmamoğlu, canlı yayında aradaki farkı açıkladı!

Ekrem İmamoğlu, "17 ilçede sayım bitti, aradaki fark 18 bin 742" açıklaması yaptı.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na dev taşınma başladı

Atatürk Havalimanı, yeni yapılan İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. "Büyük Göç" olarak adlandırılan tarihi taşınma işlemi saat 03.00'da başladı. Atatürk Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları’na ait malzeme ve araçlarla yola çıkan TIR'lar, İstanbul Havalimanı'na giriş yaptı. İşte taşınma süreci ve yeni havalimanı hakkında bilmeniz gerekenler...

Büyükşehirleri alan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni hedefi bakın ne!

31 Mart yerel seçimlerinde birçok büyükşehir kazanan CHP'de yüzler gülüyor. Yerel seçimlerde ittifaktan aldığı destekle oyunu yükselten CHP'de, iktidar hesapları yapılmaya başlandı.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'den S-400 çıkışı!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin, Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi almasıyla ilgili, "Hangi silahı alacağı, her NATO müttefiki ülkenin kendi ulusal kararıdır" açıklaması yaptı.

Rusya ve NATO arasında 'Stalin' gerilimi

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Adolf Hitler, Josef Stalin ve DAEŞ'i aynı olarak değerlendirince Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova'yı kızdırdı.

Sitene Ekle
Etiketler