BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL

42 yıl sonra arkadaşını buldu

Adapazarı'nda ticaretle uğraşan Sait Gülşan 42 yıl sonra arkadaşını buldu.

Abone ol

Adapazarı'nda ticaretle uğraşan Sait Gülşan (64), iş için gittiği Uşak'ta 42 yıldır görmediği asker arkadaşının izini buldu.

Adapazarı'nda branda işi yapan Gülşan, iş amacıyla gittiği Uşak'ta 42 yıldır görmediği asker arkadaşı Süleymen Gümüş'ün (64) izine ulaştığını belirtti.

42 sene geçmesine karşın arkadaşının ismini hiç unutmadığını ve bu sayede telefon rehberinden ev telefonuna ulaştığı asker arkadaşını anlatan Gülşan, asker arkadaşını ilk aradığında çok heyecanlandığını ifade etti.

Gülşan şunları söyledi: "Ben branda işi yapıyorum. İşim icabı Uşak'a gittim. İş görüşmesi yaparken aklıma asker arkadaşım geldi. İş görüşmesi yaptığım şahsa Eşme ilçenizde bir asker arkadaşım olması lazım dedim. Kendisini nasıl bulabilirim diye düşünürken telefon rehberinden ismini arayarak kendisinin ev telefonunu buldum.

İşim gereği ayrılmak zorunda olduğum için Adapazarı'na geldiğimde kendisini ev telefonundan aradım. Telefona kendisi çıktı. Kendisine Süleyman Gümüş siz misiniz dedim. O da bana evet benim dedi. Beni tanıdınız mı dedim. Hayır tanıyamadım dedi. Ben de kendimi tanıtarak Ankara'da Etimesgut Hava Üssü'nde beraber 18 ay askerlik yapmıştık dedim. O zaman hatırladı beni. Çok şaşırdı." dedi.