BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.499,92

30 Mart 2104 Yeni Ayı ve Burçların Esmaları

30 Mart 2104 Yeni Ayı ve Burçların Esmaları

30 Mart 2104 Yeni Ayı ve Burçların Esmaları

(Saba Tümer’in programında bahsettiğim esmaları izleyenlerimden bana gelen istek üzerine burada yazıyorum) 

İstanbul saatine göre saat 21:44’de Koç Burcu’nun 9. Derecesinde YENİAY oluşacak. Yeni aylar yeni başlangıçları hayatımıza getirir. Yeniay esnasında Akrep Burcu yükseliyor olacak. Dolayısıyla bu durumdan en çok Akrep burcu olan ülkemiz ve akrep burcu mensupları etkilenecek. Bu arada 22 Mart 2014 te ay düğümleri yer değiştirdi. Bu kadersel bir değişimdi. Artık “ Ben” demenin yerine “ Biz” demek gerekiyor.  Bu konuda 1,5 yıllık sınav başlamış bulunmaktadır. Mars, Terazi burcunda 12. Evde retro hareketine devam ediyor bu süreç 20 Mayıs 2014’e kadar sürecek. Bilinçaltı ve gizli olaylar evinde oluşan durum, adalet konusundaki hassas sınavımızı devam ettiriyor.


Yeniaya girmeden enerjinizi yükselterek güzel şanslar yakalamak için zikirlerinize şimdiden başlamınızı öneririm.

YENİAY’ın Burçlara etkisi;

KOÇ burcunun 1. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, dış görünüşünüzde değişimler yapabilirsiniz. Dışarıya verdiğiniz imajınızı değiştirebilirsiniz. Eğer yüksek enerji frekansındaysanız yaşamınızda çok güzel değişimler yaşayabilirsiniz.  Enerjinizi yükseltmeniz için sizlere “ Ya Kaviyy” esmasını 116 kere Merih (Mars) saatinde, “Ya Hadi” esmasını da 20 kere Şems (Güneş) saatinde zikretmenizi öneririm.

BOĞA burcunun 12. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, sizden gizlenen şeylerle yüzleşebilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza ve kıskançlıklara dikkat etmeli ve kendinizi korumalısınız. Sezgileriniz yükselebilir ve yeni farkındalıklara ulaşabilirsiniz. Eski bir dönem bitiyor ve yepyeni başlangıçlar başlıyor. Enerjiniz yüksek olursa çok güzel başlangıçlara yelken açabilirsiniz. Yeniaya hazırlanmanız için sizlere önerim, “ Ya Batın Ya Zahir” esmasını 1168 kere Kamer (Ay ) Saatinde yada Zuhal (Satürn) saatinde okumanızı öneririm. Kıskançlıklardan veya gizli düşmanlardan korunmak için de “ Ya Mani Ya Müheymin” esmalarını 306 kere Şems (Güneş) ya da Müşteri (Jüpiter) saatinde okumalısınız.

İKİZLER burcunun 11. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, çok istediğiniz bir dileğiniz sürpriz bir şekilde gerçekleşebilir. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Başladığınız bir projeyi hayata geçirebilir ya da yeni bir proje ortaya çıkarabilirsiniz. Enerjinizi yüksek tutarak yeniaya hazırlanmak için “ Ya Mübdi Ya Muid” esmalarını 281 kere Utarit (Merkür) saatinde ya da Müşteri (Jüpiter) saatinde okuyabilirsiniz.

YENGEÇ burcunun 10. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, şanınız, şöhretiniz artabilir ve ünlenebilirsiniz. İşinizde terfi alabilir ya da çok daha iyi olanaklarla yeni bir işe başlayabilirsiniz. Sizin hayatınızı olumlu etkileyecek şekilde ebeveynleriniz ya da otorite konumunda olan kişilerde de olumlu değişimler olabilir. Enerjinizi yüksek tutarak şansı yakalamanız için “ Ya Aziz Ya Melik” esmalarını 184 kere Şems (Güneş) saatinde okuyabilirsiniz. 

ASLAN burcunun 9. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, Hukuki davalarınız sonuçlanabilir, eğitim hayatınızla ilgili güzel gelişmeler ve yeni başlangıçlar olabilir. Eski düşünce kalıplarınızın yerini yeni düşünce şekli alabilir. Enerjiniz çok yükselebilir. Yurt dışı veya uzak mesafeli yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Yabancı ülke insanlarıyla bağlantıya geçebilirsiniz. Bu dönemde hak savaşına girmeyiniz bunun yerine  “Ya Hak Ya Adl”  esmasını 212 kere, mümkünse Şems(güneş) saatinde okuyunuz. 

BAŞAK  burcunun 8. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, kendi kazancınız dışında ortaklı işlerden, miras, hukuk veya şans oyunlarından para gelebilir.  Bir şeyler bitebilir yeni bir şeyler başlayabilir. Manevi alanlara ilginiz ve sezgileriniz artabilir. Bu dönemde güç ve hak savaşına girmemenizi öneririm. Sakin, sağduyulu, esnek ve hoşgörülü olmalı, iç dünyanız olumlu duyguların oluşmasını sağlamalısınız. Size “Ya Vehhab ya Vacid” esmasını en az 28 kere 392 kere Zühre(Venüs) ya da Zuhal(Satürn) saatinde okumanız öneririm. Sakin olmanız için de “Ya Halim” esmasını 88 kere Zuhal (Satürn) saatinde zikretmenizi öneririm. 

TERAZİ burcunun 7. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, yeni bir ilişkiye başlayabilir, ortaklaşa işlere girebilir ya da evlenebilirsiniz. İşle ilgili yeni anlaşmaların yapılması için son derece ideal bir dönemdir. Bu dönemde sizi kışkırtanlar olsa bile tartışmalar girmekten özellikle uzak durmanızı öneririm. Enerjinizi yüksek tutup güzellikleri yakalamalısınız. “Ya Latif Ya Vedud” esmasını 149 kere Zühre(Venüs) veya Kamer(Ay) saatinde okumanız öneririm. 

AKREP burcunun 6. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, günlük yaşam şeklinizde, çalışma yerlerinizde değişim ve gelişimler olabilir. Çalışanlarınız değişebilir. Hizmet alanlarında başkalarına faydalı olabilirsiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz. Evinizi veya iş yerinizi düzenleyebilirsiniz. Kilo verebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeniz gerekli bir dönemdesiniz. Zihninizi kuruntularda, şüphelerden, endişelerden kesinlikle uzak tutmaya özen göstermelisiniz. Size canlılık, sağlık, güç ve kuvvetli bir duruş vermesi için önerim “ Ya Hayy Ya Kayyum” esmasıdır. Mümkünse 870 kere Şems (Güneş) ya da Müşteri (Jüpiter) saatlerinde okumalısınız.

YAY burcunun 5. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, çok eğlenceli, neşeli zamanlar geçirebilirsiniz. Aşk ilişkileriniz hareketlenebilir, yeni hobiler ya da size zevk veren uğraşlar yaşamınıza girebilir. Sosyal ilişkileriniz hareketlenebilir. Yaratıcılığınız artabilir. Enerjiniz çok yükselebilir dans, spor gibi çalışmalara da başlayabilirsiniz. “ Ya Mucib” esmasını 55 kere ya da 3025 kere Müşteri (Jüpiter) saatinde okumanız öneririm.

OĞLAK burcunun 4. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, ikamet değişimi, ev alımı ya da satımı gerçekleşebilir. Yaşadığınız yerle ilgili değişiklikler ya da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ebeveynlerinizle görüşebilir onlarla ilgilenebilirsiniz. İç dünyanızda değişimler yaşayabilirsiniz, duygularınız değişim gösterebilir.  Sizlere “ Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim” esmalarını 622 kere okumanızı öneririm. İstediğiniz her saate zikredebilirsiniz. 

KOVA burcunun 3. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, uzun süredir görmediğiniz kardeşlerinizle ya da arkadaşlarınızla görüşebilir, yakın çevrenizle güzel ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz. Ufak tefek seyahatler yapabilirsiniz. Yazarsanız yeni bir kitap yazabilir, yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz. “Ya Mukaddim” esmasını Zuhal (Satürn) saatinde 184 kere okumanızı öneririm.

BALIK burcunun 2. Evinde gerçekleşecek Yeniay’da, öngördüğünüz ya da öngörmediğiniz yerlerden size para akışı gerçekleşebilir. Maddi konularda yeni fırsatlar oluşabilir. Yüksek enerjide olup bu fırsatları değerlendirmeniz için “ Ya Ganiy Ya Mugni” esmalarını 2160 yere Şems (Güneş) ya da Zühre (Venüs) saatinde zikretmenizi öneririm.

 

Her baskısından gelen yazar telif hakkımı hayır kurumlarına bağışladığım

“ Esmalar’ın Gizli Hazinesi” kitabını almak isteyenler için link;

Kitabı e-book olarak almak isteyenler için link;

Planet saatleri web versiyonunu için link

Yeniay’ın ülkemize de bizlere de şans ve huzur getirmesini diliyorum 

Nilda Ferhan Efeçınar

www.nildaferhanefecinar.com