BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.429,19
GÜNCEL

3 Nisan Türkiye Gündemi yeni

3 Nisan 2019 son 24 saat haber bülteni..

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İstanbul açıklaması!

Kılıçdaroğlu, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul’un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan sert sözler: Seçim yenilenmeli

Temel Karamollaoğlu, Saadet Partili 2 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili “Bu katliamın üstünü örtmek için çaba sarf ediliyor" açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu: Son gün 14 Nisan

Milli Eğitim Bakanlığı, LGS başvuru klavuzunu yayınladı. Buna göre, 1 Haziran'da yapılacak LGS'nin başvuruları bugünden itibaren başlayacak, 14 Nisan'da son bulacak.

İstanbul Havalimanı açıklaması! Bu yollar 45 saat trafiğe kapalı olacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı'nın taşınma sürecinin 45 saat süreceğini belirtti ve bu süreçte trafiğe kapatılacak yolları açıkladı.

Uluslararası örgütlerden CHP'ye tebrik! Kanıt haline geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, partisinin yerel seçimlerdeki başarısını bazı uluslararası örgütlerin kutladığını açıkladı.

Doğu Perinçek: Vatan bütünlüğü programıyla kurulacak hükümette görev almaya hazırız

Doğu Perinçek yaptığı açıklamada, "Vatan Partisi, Erdoğan'ın üretim odaklı bir ekonomi vatan bütünlüğü programıyla kuracağı bir hükümette görev almaya hazırdır" ifadelerini kullandı.

Sitene Ekle
Etiketler