BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
GÜNCEL

26 Şubat Türkiye Gündemi yeni

26 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Sen Türkiye'yi terk et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun mitinginde HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan'da biz kazanacağız, Batı'da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz" sözlerine tepki gösterdi. Erdoğan "Sen Türkiye'yi terk et. Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok. Güneyde Irak'ta Kürdistan bölgesi var." diye yanıt verdi.

Bahçeli'den 'beka' tepkisi: Niyetleri bozuk

MHP lideri Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nin bekayla ne ilgisi var diyenlerin niyetleri bozuk olduğu gibi, milli mensubiyetleri de sorunludur" dedi.

Meral Akşener'den Burhanettin Kocamaz'a iki öneri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Seçim Kurulu'nun kararı gereği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olamayan Burhanettin Kocamaz ile Ankara'da görüşme yapacaklarını söyledi. Akşener, Kocamaz'a önerdiği 2 formül olduğunu belirtti.

Bodrum'da CHP'li Mustafa Saruhan'ın adaylığı düşürüldü

BODRUM CHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan'ın adaylığıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Saruhan'ın adaylığı düşürüldü.

Romanya'da Türk balıkçı teknesine ateş açıldı yaralılar var

ROMANYA Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Türk balıkçı teknesine, plastik ve gerçek mermilerle ateş açıldı. Mermilerin isabet ettiği 3 balıkçı yaralanırken, teknede de hasar oluştu.

Erdoğan'a Havalimanında doğum günü sürprizi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Sanatçılar sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Kutlamada eşi Emine Erdoğan da yer aldı.

Sitene Ekle
Etiketler