BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

21 Şubat elemesi Survivor'a veda eden kim oldu?

Survivor'da kim elendi belli oldu. Sabriye Şengül, Çılgın Sedat , Berna Öztürk ve Şahika Ercümen SMS oylamasına çıktı. Survivor'da bu hafta ünlüler takımından elenen isim Berna Özürk oldu.

Abone ol

Survivor 2017'nin 21 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir eleme konseyi daha geride kaldı. Ünlüler takımında elemeye çıkan Sabriye Şengül, Çılgın Sedat ve Şahika Ercümen ile birlikte 4 isimden biri olan Berna Öztürk yarışmaya veda etti.

Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Çılgın Sedat, Berna Öztürk ve Şahika Ercümen eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Berna Öztürk, Survivor 2016'da bu hafta elenen isim oldu.

Survivor 2017'nin 21 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde oyun alanında fenalaşan Şahika bir anda kendisini yerde buldu ve Doktor Metin Kuş, Şahika'ya müdahalede bulundu. Şahika kendine gelemeyince sedyeyle ambulansa taşındı. Sembol oyunu sırasında ise Sema ve Erdi arasında kısa süreli bir atışma yaşandı; iki yarışmacıya daha sonra Serhat Akın da dahil oldu. Sembol oyununun ardından Ünlüler ve Gönüllüler bir kez daha iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem iletişim evinde oyun oynayıp ödül kazanma şansı yakaladı hem de mercimek ve ikişer haşlanmış yumurta kazandı.