BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,90

2009'da neler konuşuldu?

2009'da neler konuşuldu?

2009'da neler konuştuk? 2009'un son günlerini yaşadığımız şu günlerde; yılın aklımızda kalan olaylarını derledik. işte karşınızda öne çıkan trendler, heyecan veren teknolojik gelişmeler ve merakla izlenen magazin olayları...

2009'da neler konuşuldu?

2009'da Neler Konuştuk?
2009'un son günlerini yaşadığımız şu günlerde; yılın aklımızda kalan olaylarını derledik. İşte karşınızda öne çıkan trendler, heyecan veren teknolojik gelişmeler ve merakla izlenen magazin olayları...

2009'da neler konuşuldu?

1- YILIN ÖNE ÇIKAN ORGANİZASYONLARI
Görkemli Davetler
Ekonomik krizin her sektörü küçülten etkisi, 2009 yılında eğlence hayatında ters yönde hissedildi. Bunun sebebi belki morallerin yüksek olmaması, belki de gece kulüplerinin gittikçe “aynı”laşmasıydı. Cemiyet hayatının ünlü simaları neredeyse her gece gösterişli davetlerde sosyalleşmeyi tercih ettiler. Bunlar arasında ilk aklımıza gelenler; Antalya’daki Mardan Palace’ın açılışı, Istanbul Fashion Days ve Fashionable Istanbul by Avea organizasyonlarıydı. Azeri kökenli milyarder işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya’da 1.4 milyar Dolar’lık yatırımla 18 bin metrekarelik alanda inşa edilen Mardan Palace’ın açılışına dünyaca ünlü sanatçılar ve Hollywood yıldızları katıldı.

2009'da neler konuşuldu?

2- MODAYA YÖN VEREN DİZİ
Gossip Girl
Cecily von Ziegesar’ın Gossip Girl adlı kitabından uyarlanan aynı isimli dizi kısa sürede genç kızlar için bir trend rehberi olmayı başardı. Manhattan’ın zengin gençlerinin okul hayatlarını, aile, arkadaşlık ve aşk ilişkilerini konu alan dizinin sloganı “Onlar modayı değil, moda onları takip ediyor.” Oyuncuların giydikleri elbiseler, ayakkabılar ve takılar moda bloglarında anında işleniyor.

2009'da neler konuşuldu?

3- 3G Teknolojisi
GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA
İletişim tarihinde bir milat olarak değerlendirilen üçüncü nesil (3G) teknolojisi 30 Temmuz’dan itibaren kullanılmaya başlandı. Bu teknoloji sayesinde cep telefonlarımız artık her şeyi yapabilecek süper cihazlar haline geldi. Özetle 3G, kullanıcılarına telefonda görüntülü görüşme ve üç kat daha hızlı internet bağlantısı imkanı veriyor.