BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.433,25
HABER /  MAGAZİN

2007 falcıları fos çıktı

Falcıların 2007 kehanetleri tutmadı; Beyaz evlenmedi, Sibel Can boşanmadı....

Abone ol

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte TV ekranları, 2008 için kehanetlerde bulunan falcı ve astrologlarla doldu. Peki, geçen yıl yapılan tahminler ne kadar tuttu? Kendini "gelecek mühendisi" olarak tanıtan Metin Sırma'nın 2007 için şu kehanetleri tutmadı:

ALTUĞ BİLAKİS EVLENDİ

Beyaz ve Okan Bayülgen evlenmedi. Sibel Can, Ebru Şallı ve Mehmet Ali Erbil boşanmadı. Petek Dinçöz ile Can Tanrıyar ayrılmadı. Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan ayrılmadığı gibi, evlilik kararı aldı. Cem Yılmaz TV şovuna başlamadı. Özcan Deniz yurtdışına yerleşmedi. Burcu Güneş'in albümü çok satmadı. Tarkan popülerliğini yitirmedi.

GÜNDEŞ TAHMİNİ YALAN OLDU 

Falcı "Fatma Bacı"nın Beyaz Show'da yaptığı 2007 magazin kehanetleri de gerçekleşmedi. "Fatma Bacı," Beyaz'ın Kütahya veya Eskişehirli bir kızla evleneceğini söylemiş, Asuman Krause'nin de evleneceğini iddia etmişti. Ancak bunlar gerçekleşmedi. Astrolog Esin Uzer ise 2007 kehanetlerinde Ebru Gündeş'in aşk açısından çalkantılı bir yıl yaşayacağını, Tamer Karadağlı'nın çocuğu ve eşiyle sakin bir yıl geçireceğini öngörmüştü. Bunlar da pek isabetli tahminler olmadı.