BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.426,50
HABER /  GÜNCEL

2 saat döve döve tecavüz etti

Tecavüz etti boynunu kırdı, canı çıksın diye üstüne bastırdı. Yine de direndi..

Abone ol

İngiltere haziran ayında töre cinayetine kurban giden Kürt kızının ölümüyle ilgili dün ortaya çıkan bir skandalla çalkalandı. Ailesinin istediği kişiyle evlenmek yerine bir başkasıyla flört ettiği için, hakkında "ölüm fetvası" çıkarılan Banaz Mahmud'un katilinin genç kızı öldürmeden önce 2 saat boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı...

Gizli ses kaydı
Töre cinayeti şöyle gelişti: Baba Mahmud Mahmud ile amca Ari Mahmud, bir erkekle aşk yaşayarak, ailenin namusuna leke sürdüğü gerekçesiyle Banaz'ı (20) öldürmesi için Muhammed Hama isimli bir tanıdıklarını görevlendirdi. Cinayeti gerçekleştiren ve olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklanan katil, gizli ses kaydına şunları söyledi:

"Önce onu çırılçıplak soydum. Üstünde iç çamaşırları bile yoktu. Sonra tokatlamaya başladım. Ve ardından da 2 saat boyunca döve döve defalarca tecavüz ettim." Katil daha sonra kızın ölmeden önce çok fazla can çekiştiğini de anlattı: "Boynunu kırdım bir de üstüne bastırdım canı çıksın diye ama çok zor geberdi. En az yarım saat sürdü canının çıkması... Sonra da cesedi bavula koyup evinin bahçesine gömmeye gittim. Yanımdan geçen polisler 'Bavulda ne olduğunu bilseler ne yaparlar acaba?' diye de içimden gülüyordum. Zaten saçlarının bir kısmı da valizden dışarı çıkmıştı."

Polise başvurmuştu
İran Kürdü olan Rahmet Süleymani'yle aşk yaşadığı için öldürülen Banaz'ın babası ve amcası suçlu bulunarak hapse mahkûm edildi. Banaz'ın ölüm tehditleri alması üzerine defalarca polise başvurduğu, ancak polisin koruma vermediği belirtildi. Geçen yıl öldürülen ve Birmingham şehrinde yaşadığı evin bahçesine gömülen Banaz Mahmud'un cesedi ise çürümüş bir halde bulundu.

Sabah