BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  DÜNYA

19 yıllık karısı erkek çıkınca şok oldu

Belçika’da bir koca 19 yıldır evli olduğu karısının erkek olduğunu öğrenince şoka girdi. Adam onca yıl karısının erkek olduğunu nasıl anlamamış dersiniz...

Abone ol

Belçikalı şanssız koca, 19 yıllık karısının erkek olduğunu öğrenince dünyası başına yıkıldı.

İsminin Jan olduğu belirtilen 64 yaşındaki koca tam 19 yıllık “karısının” erkek olduğunu dair tek bir ipucuna bile rastlamadığını söyledi. Şaşkın koca karısının erkek olduğunu ancak eşinin bir akrabasının açıklamasıyla öğrendi.

Belçika’da yayınlanan Nieuwsblad gazetesinin haberine göre, Belçika’nın Antwerp kentinde yaşayan ve soyadı gizli tutulan “Jan” 1993 yılında kız kardeşinin yanında çocuk bakıcısı olarak çalışan “Monica” ile tanıştı. İlk görüşte birbirine aşık olan çift kısa bir süre sonra evlendi.

ERKEK OLDUĞUNU ANLAMADIM ÇÜNKÜ...

Tanıştıklarında eşinin “son derece güzel ve hayli feminen” oldujan-and-monica.jpgğunu söyleyen Jan, “Monica o zamanlar 27 yaşındaydı, ben de 44. Çocuk istemediğini söyledi. Benim de zaten önceki evliliğimden iki çocuğum vardı. O yüzden şüphe duymak aklımdan geçmedi. Buna karşılık benim çocuklarıma çok iyi bin anne oldu dedi.

DOĞUM KONTROL HAPI BİLE KULLANMIŞ

Cinsel ilişkilerinde hiçbir şeyden şüphelenmediğini belirten ve eşinin doğum kontrol hapı kullandığını söylediğini belirten şaşkın koca, son zamanlara kadar oldukça mutlu bir evlilikleri olduğunu söyledi.

KUZENİ AĞZINDAN KAÇIRINCA...

Jan, eşinin son zamanlarda vücut hatlarını fazla ortaya koyan giysiler ve mini etek giymeye başlaması nedeniyle birtakım sorunlar yaşadıklarını söyledi.

Belçikalı şanssız koca, 19 yıllık karısının erkek olduğunu ise, evlerine gelen eşinin kuzeninin ağzından kaçırmasıyla öğrendiğini belirtti.

Durumu açtığı oğlunun da benzer söylentiler duyduğunu söylediğini ifade eden Jan, o gece eşiyle yaptığı ısrarlı konuşmalar sonucu durumu itiraf ettirdiğini belirterek, “İşte o gün bütün dünyam yıkıldı. Kendisine boşanma davası açtım. Şimdilik aynı evde kalıyoruz ancak ayrı odalarda yatıyoruz” dedi.

jan-and-monica,-nieuwsblad.jpg