BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

14 yaşındaki kızla lezbiyen ilişkiye girdi!

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki E.A'nın başına gelen korkunç olaylar tüyler ürpertti. İşte yaşanan o olay..

Abone ol

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki E.A'yı para karşılığı fuhuş ve lezbiyen ilişkiye girdiği öne sürülen 6'sı tutuklu 7 sanığın yargılamasına başlandı

Bursa Ocak ayında jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, evden kaçan E.A’yı para karşılığı fuhuşa zorladıkları iddia edilen İsmail Çamurcu (23), Cenan Altun (45) ile yaşı küçük kız çocuğuyla ilişkiye girdikleri iddia edilen Muhammet Dere (24), Ramazan Özgenç (35), Ali Güzel, (37) Celal Pelit, (53) ve Nazan Demirel (51) ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. Tutuksuz sanık İsmail Çamurcu’nun gelmediği duruşmada, haklarında Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, 'Çocuğun cinsel istismarı’, 'İnsan ticareti’ ve 'Fuhuşa Aracılık ve teşvik’ suçlarından 8-58 yıl arası hapis cezası istenen sanıklar hazır bulundu. E.A.’nın annesi Melike A. ile geldiği duruşmada söz alan sanıklardan Ramazan Özgenç, E.A ile Cenan Altun’un evinde karşılaştığını ve 50 TL karşılığında ilişkiye girdiğini söyledi.

"LEZBİYEN İLİŞKİYE GİRDİ"

Kızın yaşının küçük olduğunu bilmediğini söyleyen Özgenç, şöyle dedi: "Cenan’ın evinde ilişkiye gireceğim kızın adının Aysel Topçu, yaşının ise 18 olduğunu söylediler. Nüfus kağıdını dahi gösterdiler. Kendisi benden önce aynı evde Nazan Demirel ile lezbiyen ilişkiye girdi. Buna da tanık oldum. Bir süre sonra ilişkiye girdiğim kız beni cep telefonumdan aradı. İzmit’e gittik.

"12 GÜN KARI-KOCA GİBİ YAŞADIK"

12 gün karı-koca gibi yaşadık. Burada bana gerçekleri anlattı. Ben de ailesine teslim edilmesi için onu Bursa’ya getirip jandarmaya teslim ettim."

3-4 KEZ EVDEN KAÇMIŞ

Diğer sanıkların ise yöneltilen suçlamaları kabul etmediği duruşmada, yaşı küçük olduğu için mahkeme hakiminin salonu boşaltması sonucu ifade veren E.A., anne ve babasına kızıp 3-4 kez evden kaçtığını, son kaçtığında erkek arkadaşı İsmail’i arayıp kendisinden yardım istediğini söyledi.

SAHTE KİMLİK ÇIKARTILMIŞ

Yardım istediği arkadaşının kendisini,fuhuş yaptıran Cenan Altun’un evine götürdüğünü burada bir odaya kilitlendiğini söyleyen E.A., "Yaşımın büyük olduğunu gelenlere ispat etmek için Aysel Topçu adına sahte kimlik çıkarttılar. Gelen erkeklere önce nüfus kağıdımı gösterdiler sonra beni pazarladılar. Bir ara odamın kapısını açık unuttular. Ben de kaçtım. Telefonum ile cep numarasını daha önceden aldığım Ramazan’ı aradım. Birlikte İzmit’e gittik. O burada benim çıplak fotoğraflarımı çekip kamyon şoförlerine gösteriyordu. Daha sonra ona gerçeği anlattım. Beni aileme teslim etmek üzere Bursa’ya getirip jandarmaya teslim etti" dedi. Sanıkların tahliye istemini reddeden Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

BABALARI YERİNE NİNELERİNİ YAKTILAR
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN.. 

[PAGE]

 Şanlıurfa'da, eşinin üzerine kuma getirmek isteyen 50 yaşındaki Mehmet Altun'un kaldığı eve baskın düzenleyen 4 çocuğu babalarını yakmak isterken, babaannelerini yaktılar

Yakubiye Mahallesi Kalkan Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, iddiaya göre, Ahmet, İbrahim, Abdulkadir ve Hatice Altun isimli kardeşler, annelerinin üzerine kuma getirmek isteyen 50 yaşındaki baba Mehmet Altun'un sığındığı 82 yaşındaki annesi Emine Altun'un evine baskın yaptılar.

BENZİNİ BABALARININ ÜSTÜNE DÖKMEYE ÇALIŞIRKEN...

Bir süre evde babalarıyla tartışan çocuklar, daha sonra ellerine geçirdikleri bir şişe benzini babalarının üzerine dökmek isterken, araya giren 82 yaşındaki babaanneleri olan Emine Altun'un üzerine benzin sıçradı. Bu sırada torunlardan birisi cebinden çıkardığı çakmağı tutuşturması sonucu yaşlı kadın biranda alev topuna döndü. Yaşlı kadın çığlıklar arasında güçlükle kendisini evden sokağa attı.

SOKAKTA SÖNDÜRDÜLER

Yanan kadını gören komşuları hemen havlu ve battaniye ile yangına müdahalede bulunarak söndürdü. Yaşlı kadının yandığını gören 4 torunu park ettikleri otomobille olay yerinde kaçarak, izlerini kaybetti.

ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ VERİYOR

Torunları tarafından üzerine dökülen benzinle yanan 82 yaşındaki Emine Altun, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde 2 ile 3 derecede yanıkların oluşması nedeniyle yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan torunları çevrede ararken, olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

ÇİKOLATA VERDİ VE TACİZ ETTİ!
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN.. 

[PAGE]

Mithatpaşa Mahallesi'nde oturan lise öğrencisi F.N. 6 Ocak'ta ekmek almak için mahalle bakkalı Necmettin A.'nın dükkanına gitti. İddiaya göre, bakkal Necmettin A., kapıda karşıladığı F.N.'nin elini tutup iki yanağından öptü. Para almadan çikolata verdi. Ertesi gün yine yumurta almaya giden F.N., iki yumurta parasını verdi, ancak bakkal Necmettin A. parayı almadı.

ÖNCE ÇİKOLATA SONRA TACİZ

Bunun üzerine liseli kız parayı masanın üzerine bıraktı. Bakkal da F.N.'nin elini tutup, kendisine doğru çekti. Yanaklarından öptükten sonra çikolata verdi. Daha sonra bir elini F.N.'nin tişörtünden sokup cinsel tacizde bulundu. F.N. bağırınca elini çeken bakkal, "Bir şey yok, annene bir şey söyleme" dedi.

7 GÜN TUTUKLU KALDI

F.N. eve geldiğinde bakkalın kendisini taciz ettiğini annesi Z.'ye anlattı. Kızıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığı'na giden Z., mahalle bakkalı Necmettin A.'nın kızına cinsel saldırıda bulunduğu yönünde şikayette bulundu. Necmettin A. tutuklanırken, Cumhuriyet Savcısı F.N.'yi uğradığı cinsel saldırı sonucu beden ve ruh sağlığının bozulup bozulmadığının belirlenmesi için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Ruh ve Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'na sevk etti. Yapılan muayenede F.N.'nin beden ve ruh sağlığının bozulduğu belirlendi.

10 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Cumhuriyet Savcısı bu rapor üzerine soruşturmasını tamamlayarak Necmettin A. hakkında 'cinsel saldırı' suçundan Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Savcı, 7 gün tutuklu kaldıktan sonra ara kararla tahliye edilen ve önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan Necmettin A.'nın 10 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istedi.Adana'da bakkal dükkanına alışverişe gelen 15 yaşındaki F.N.'a çikolata verip cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Necmettin A. (61) hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.